pepindo Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Potřeboval bych poradit jsem v misi kdymi zavola rom a přijedu kněmu a on vileze z popelnice a zajmou nás tam nakonec ho zabijou a já jsem před takovim barákem a nevim co dal pls poraďtemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 nechapu jenom to koho zabijou romana ? tu misi jsem delal a tebe prasti chlapek s akckem a pak se objevis pred barakem a mas najit policejni auto a kousek od toho baraku kdyz pujdes rovne po ty hlavni silnici tak tak prijede policajt k baraku a odejde z toho auta tak tam hoi vem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 rom?:Da zabijou ho?Napiš přesný název té mise...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Ten šéf, tušim že faustin se menuje ti potom zavolá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepindo Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 já přesný název mise nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 tak pokud je to ta mise jak vyleze z ty popelni ce nedaleko toho kabaretu co ma vlado tak je u faustina a kdyz se objevi pred barakem ma sehnat policejni auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepindo Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 takže musim sehnat policejní auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 jj, zavolej 911 a volbu police :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 a nebo kousek od toho domu kde se objevis prijede policajt k nejakymu baraku je to slyset kdyz jede houká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepindo Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 eště jsem se chtěl zeptat potéto misi vezu chlapa do podniku a tam s tojej takoví 3 borci a mám jim vyhrožovat pistolí ale nemohu pokračovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 strel toho uplne v levo do nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepindo
Potřeboval bych poradit jsem v misi kdymi zavola rom a přijedu kněmu a on vileze z popelnice a zajmou nás tam nakonec ho zabijou a já jsem před takovim barákem a nevim co dal pls poraďtemi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts