adam.ochi Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 neznate nejaky program PRO PSP na prolomeni wifi klice???? doma máme wifi ale nikdo mi nechce rict heslo. A ve skole taky mame wifi ale nvm heslo.jo a mam cfw takze nebude problem. :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 No hele nic takovyho na PSP neexistuje... :( taky by se mi to hodilo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 ale muzes si to heslo prolomit na pc a pak ho jenom staci natukat na kompu ale primo s psp to je asi docela nerealni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Hm to nejde...a nikdy nepujde..(musel by jsi vymenit celou wifi za nejakou jinou a to jsme nikde nevidel :D ) ma spatnej cip a nemuze snad naslouchat v pasivnim modu pokud se nepletu ;)...Takze SMULA ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adam.ochi
neznate nejaky program PRO PSP na prolomeni wifi klice???? doma máme wifi ale nikdo mi nechce rict heslo. A ve skole taky mame wifi ale nvm heslo.jo a mam cfw takze nebude problem. :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts