Bazim Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Zdravim, mam problem s timto pluginem. Kdyz v recorvery zapnu tento plugin i pro [GAME] tak mi potom hry nejdou spustit. Kdyz chci spustit hru tak se jakoby spousti, cerna obrazovka a PSP se normalne vypne :/. Nebo to napise could not start this game. Nevite nekdo prosim co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 nedavej to do game ja sem to dal akorat do VSH a jede to normalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 skus dat jiny iso mod a vypni vsechny ostatni pluginy co sou do game Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Schiz: Jj tak mi to taky nekdy funguje ale nekdy to tak de a nekdy ne :D. Nekdy proste ten jkoistyck jede v pohode a nekdy spatne jak jsem psal. mazik: Zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bazim
Zdravim,
mam problem s timto pluginem. Kdyz v recorvery zapnu tento plugin i pro [GAME] tak mi potom hry nejdou spustit. Kdyz chci spustit hru tak se jakoby spousti, cerna obrazovka a PSP se normalne vypne :/. Nebo to napise could not start this game.
Nevite nekdo prosim co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts