Spoon Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Mam posledni DVD a nevim co palit poradte pls:) Jumper Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2 Viking Battle For Asgard Condemned 2 Bloodshot Burnout Paradise Fifa 2008 Rozhoduju se asi mezi Jumper a Vikingovi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Určitě Burnouty ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Lol to je tema :D Ja osobne bych sel do Burnoutu :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 hehe tjn jeste tu nebylo:) a jumpra nebo vikinga ste hrali? je to dobry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Já bych bral Vikinga nebo Fifu;)...Ikdyž Fifa bude za chvíli 09;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 S jumper nemate skusenosti? o co tam jde co se tam da delat a tak? ale asi jdu do burnouta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Condemned 2 Bloodshot Burnout Paradise ale já bzch spíš šel do condemned jinak nejlepší bude si koupit další dvd nestojí to moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 S jumper nemate skusenosti? o co tam jde co se tam da delat a tak? ale asi jdu do burnouta Jumper je extremni brak jako hra a mizerie jako film, takze tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Tak podle recenzí je Viking mnohem lepší než Jumper, na kterej se nepěla moc chvála. Ale na druhou stranu by to mohla být dobrá odreagovačka :) Mě se film celkem líbil, bylo to koukatelný a člověk nemusel moc myslet Vikingy jsem hrál pár minut a můžu říct akorát že grafika je fakt pěkná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 jj taky se mi film libi,a samozrejme DVD si dalsi koupit behem tydne sem ted utratil dost penez jenom dneska mam jedno DVD:) a diky za rady pls Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts