makelele Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Jake ma funkce gps modul do PSP a jak je presny pri Geocachingu? Dela se snim geocaching dobre a pujde na PSP 3000?? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horracio05 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Já mám GPS modul 290 a používám ho na geocaching a bez problému!scháněl jsem nato rovnou program ,ale nikde jsem ho nesehnal,a tak to mám jak autonavigaci a vždycky si tam dám souřadnice kde to je a vpoho ,záleží taky hodně na signálu ,ale ale zatím mě to uspěšně dovedlo ke kešce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 makelele Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Já mám GPS modul 290 a používám ho na geocaching a bez problému!scháněl jsem nato rovnou program ,ale nikde jsem ho nesehnal,a tak to mám jak autonavigaci a vždycky si tam dám souřadnice kde to je a vpoho ,záleží taky hodně na signálu ,ale ale zatím mě to uspěšně dovedlo ke kešce :-) OK! a kdyz uz jsi na místě, tak cache najdeš v pohodě, nebo je tam naky rozptyl par metru?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horracio05 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Každá GPS má odchilku pár metrů.Ale vědšinou když jsem měl na dispeji PSP napsáno že jsem na místě tak to bylo odemě max 1-2 metrů,záleží taky hodně na signálu!Já to normálka používám a zatím spokojenost ,bratranec má GPS TomTom GO 920 a to byla vážně bída i když dal turistickou mapu tak jsi musel popojít cca 8 metrů než se šipečka na GPS pohla.To na PSP je to odost lepší ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 makelele Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 A jaky jsou na GC nejlepší mapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horracio05 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Já používám normální mapy jak jsou na goodlemaps.com dají se použít i české mapy např mapy.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
makelele
Jake ma funkce gps modul do PSP a jak je presny pri Geocachingu? Dela se snim geocaching dobre a pujde na PSP 3000?? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts