cert Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Cau lidi, potreboval bych poradit jak pripojit muj XBOX k LCD televizi, tak aby mi fungoval digitalni prenos. Moje LCD je HD Ready. XBOX mam z roku 2006 - je tam jenom jeden A/V konektor. Jde to nejak, aby mi to jelo v tom plnym rozliseni? Moc tomu nerozumim, takze budu rad, za kazdou vasi radu, prip. poradte kde mam kabel koupit. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Component HD AV kabel... Pokud máš premium tak už je u XBOXU Popř. http://www.gamestation.cz/xbox-360-kabely/component-hd-av-kabel.htm Akorát se podívej jestli máš vzadu vstupy s barvami kde je zelená , modrá , červená a žlutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cert Odesláno Září 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 barevny konektory tam nejsou je to verze core Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 On myslel barevný konektory na televizi, ne na xku. Takže koukni na televizi jestli je tam najdeš, pokud ano, tak kup ten kabel výše zmíněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cert Odesláno Září 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 jo vzadu na televizi jsou ty barevny vstupy a jeste tam mam 2 vstupy a je tam napsany HDMI tech kablu se prodava tolik ze proste nevim ktere mam koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 HDMI bys využil, pokud bys měl xko s výstupem HDMI - což nemáš, takže kup ten kabel, co je navrhovanej výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cert Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 tak ok dik za pomoc hned si ho objednam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cert
Cau lidi,
potreboval bych poradit jak pripojit muj XBOX k LCD televizi, tak aby mi fungoval digitalni prenos. Moje LCD je HD Ready.
XBOX mam z roku 2006 - je tam jenom jeden A/V konektor.
Jde to nejak, aby mi to jelo v tom plnym rozliseni?
Moc tomu nerozumim, takze budu rad, za kazdou vasi radu, prip. poradte kde mam kabel koupit.
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts