Driver1468621779 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 AHOJ chtěl bych jenom zkusit jestli by to slo,hledam tym tak z 6lidí co umí alespon trochu anglicky a pomohli by s prekladem moh heroes 2 kazdymu bych poslal cast textu ktery by mi po prekladu poslal zpet rekl bych ze spise budou mit zajem hraci mohh2 nez anglictinari,namam vam totiz co nabidnout,jak se muzete kouknout na me konto crd. tak vidite. ale to je fuk. jenom se ptam jestli by se nekdo nasel. ostatnim by se to taky hralo mnohem lepe v CZ tak co vy na to ja asi z prekladem zacnu brzkou dobou doufam ze se nekdo prida,popripade piste do topicu pokud by jsem sehnal tym a pokud by se vám to povedlo přeložit za měsíc tak neznamená že to za měsíc bude všecko hotovné ještě bude nějaký čas trvat než dám všechny slova tam kam patří vim bude to asi fuška ale chtěl bych to jenom zkusit. pro informaci si můžete v příloze stáhnout celý text. zájemci: Los Keshusos Nicco/ILoveLance/ Sim3to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 hlasim se. rad prekladam. Teda hru ubec nehraju, ale rad pomuzu, Aspon za tu "honor" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 jo a zkoušel jsi to už? pár lidí už totiž jo a když to pak dáš do kupy hra nejede.....nebo jsi na tom jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 jo a zkoušel jsi to už? pár lidí už totiž jo a když to pak dáš do kupy hra nejede.....nebo jsi na tom jinak? s tim počítám;) ale moh má dost ochran takže nepočítám že toto bude jedinej můj problém u moh nejde změnit ani ikonka v psp ;) uvidíme za zkoušku to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 počkej...tak snad první uděláš část textu a zkusíš to hodit dohry jestli bude fungovat...přece nezbuntuješ lidi nepřeložíš celou hru a pak začneš zkoušet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 otazka jak si vytahl ten text soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Hlásim se(jestli mužu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 klidne bych neco malo prelozil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 počkej...tak snad první uděláš část textu a zkusíš to hodit dohry jestli bude fungovat...přece nezbuntuješ lidi nepřeložíš celou hru a pak začneš zkoušet.... naprostej souhlas:D Kdyby to fungovalo tak bych i něco přeložil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 otazka jak si vytahl ten text soubor? UMDgen dekuji zajemcum zitra poslu text.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 při tom jak to máte naplánované se už teď směju těm co investujou čas, protože to nepůjde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Asi tak no :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Pokud se bude dodžovat počet znaků a bude se to dělat přes nějaký kvalitní hexadecimální program, tak nevidím důvod proč by to nemělo jet. Ovšem s tím bude docela problém, jelikož vás čeká zkracování částí slov a vět, protože angličtina není slovně takový tloušť jako čeština :) Ale jinak se taky hlásím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 no nvm, nejdřív chci vědět jestli to vůbec jede než se budu drbat s překladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 vsak co, kdyz nas bude hodne tak kazdej neco prelozi a pujde to rychlejc, i kdyz to mozna nepujde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Hlásim se(jestli mužu) prosimtě ty neumíš anglicky skoro nic tak proč se hlásíš? :lol: jinak hodně štěstí, jsem zvědavej jak přeložíte krátká slova do stejně dlkouhych v cestine :P nemyslim si ze to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Docela blbost zakládat translation team , když ani nevíš jestli ten překlad tam sám umíš dát, či jestli to vůbec půjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 jo, ja bych zase rekl ze ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 vubec nejbudeme prekladat pocet anglickych slov do ceskych slov na to jsou triky vy to proste prelozite jak budete rozumet dekuju zajemcum a text poslu nekdy behem dneska ale uprednostnuju ze tam jsou uplne jina slova nez znate z anglickyho jazyka i kdyz no muzete se kouknout sami v priloze. EDIT:prdon do prilohy jsem dal spatny text behem 2 minut to opravim a muzete stahovat original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 vubec nejbudeme prekladat pocet anglickych slov do ceskych slovna to jsou triky vy to proste prelozite jak budete rozumet dekuju zajemcum a text poslu nekdy behem dneska ale uprednostnuju ze tam jsou uplne jina slova nez znate z anglickyho jazyka i kdyz no muzete se kouknout sami v priloze. EDIT:prdon do prilohy jsem dal spatny text behem 2 minut to opravim a muzete stahovat original ja jsem si rikal co to ma sakra bejt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 prosimtě ty neumíš anglicky skoro nic tak proč se hlásíš? :lol:jinak hodně štěstí, jsem zvědavej jak přeložíte krátká slova do stejně dlkouhych v cestine :P nemyslim si ze to pujde Myslim že by bylo nejlepší abys mi dal pokoj a všímal si svýho ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Lidi jak mužu najít ten text třeba v loco roco nebo v nějaké jiné hře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Podľa mňa je to ďaľší márny pokus a vážne je blbé organizovať to, keď si stále neskúsil či to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 vubec nejbudeme prekladat pocet anglickych slov do ceskych slovna to jsou triky ........... Jaký triky? Btw. už jsi je zkoušel? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 ano zkousel jsem to na jednoduchych hrach kde je minimum textu. jinak sam neverim ze to na mohh2 bude vubec fungovat jde mi o zkousku EDIT:jak myslis ze do toto dali vyvojari text,myslim jako na sva mista. lidem co maji zajem poslu text jeste snad dneska jestli jeste bude cas na rozdeleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.