smaik Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 caw,....sipky mi porad blbnou,sipky doleva a dolu mi porad jedou doleva a dolu , nechce se mi moc hrabat v psp protoze nvm jestli je to systemem nebo pspckem, :!:protoze kdyz restartuju system tak tak 5 sec. jede normalne a pak to blbne,THX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 1) jestli mas CFW tak to preflashuj pres http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080005 2) Kdyz to bude zas blbnout tak to reklamuj , ale pozor mozna ti daj PSP s deskou TA-088v3 ta nejde flashnout ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 jesli mas CFW tak zkus najet do reckovery menu tam dat advanced a tam format flash and reset seting Edit : a nebo vypnout vsechny pluginy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 tak to se mi taky stávalo tak jsem to reklamoval a bylo to ale ted je problém s tema deskama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 format flash 1 som skusal aj ja ...a stale mi to robi...kua a ja som v uk a nechce sa mi to ist reklamovata to mam este aj skin na psp-cku :( nemate niekto inu radu ako to spravit? nemoze to byt nejaka spina vo vnutri ktora to sposobuje? a otvarat by som asi ani neskusal bo by mi tym padla zaruka:( omg to su problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 nemas to spis joystickem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 nie su to sipky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 stejnak nechapu proc to nechces reklamovat takhle si muzes bricknout psp a pak ses v haji tak ze to radsi reklamuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 ja reklemaku nemam , mam to od kamosa. EDIT: a nevite jestli se daj koupit pres net novy sipky nebo ta desticka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
smaik
caw,....sipky mi porad blbnou,sipky doleva a dolu mi porad jedou doleva a dolu , nechce se mi moc hrabat v psp protoze nvm jestli je to systemem nebo pspckem, :!:protoze kdyz restartuju system tak tak 5 sec. jede normalne a pak to blbne,THX.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts