Bazim Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Zdravim, chci se zeptat de vam TDU pres infrastrukture? Ja normalne zapnu hru -> dam load game -> Do you want to go online?: YES -> Infrastructure mode -> Moje Wifi -> a zde mi to napise The connection could not be established. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Mne ešte týždeň dozadu išlo, neviem ako je to teraz, ale podľa toho čo ti vyhodil má problém pripojiť sa k Wifine a nie na server... Ale netuším iba sa domnievam...:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Ee k wifine se to pripoji normalne s wifinou nemam zadnej problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Ee k wifine se to pripoji normalne s wifinou nemam zadnej problem. Tak ak to wifina nie je, potom jedine hra a to ti už nepomôžem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4X Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 servery TDU často padaj... posledně nejely půl roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bazim
Zdravim,
chci se zeptat de vam TDU pres infrastrukture?
Ja normalne zapnu hru -> dam load game -> Do you want to go online?: YES -> Infrastructure mode -> Moje Wifi -> a zde mi to napise
The connection could not be established.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts