hlada91 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 čus, dneska mi 2x po sobě vypalování napsalo chybu...... máte stím někdo zkušenosti? špatné dvd nebo odešla vypalovačka? předtím jsem vypálil asi 8 her a vvšechny v pohodě :roll: PS: případně jaká vypalovačka je dostačující za co nejnižší cenu...díky :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEOZALMAN Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 čus, dneska mi 2x po sobě vypalování napsalo chybu......máte stím někdo zkušenosti? špatné dvd nebo odešla vypalovačka? předtím jsem vypálil asi 8 her a vvšechny v pohodě :roll: PS: případně jaká vypalovačka je dostačující za co nejnižší cenu...díky :? to mi delalo taky, tak jsem přešel na dvd decrypter a vpoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoon Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 zdar delalo mi to taky uplne v kazdym programu,odesla mi vypalovacka musel jsem si koupit novou a uz mi to jede v pohode,koupil jsem si http://www.alza.cz/lg-gh22np20-cerna-d95618.htm a jsem spokojeny a funguje to uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 To se mi ted stalo s NHL 09, vyplovacku mam uplne novou, takze palirnou to nebude......Nevite cim to je? Edit: dal jsem jen pokracovat a hra jede, ale fakt nevim cim se to stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hlada91
čus, dneska mi 2x po sobě vypalování napsalo chybu......
máte stím někdo zkušenosti? špatné dvd nebo odešla vypalovačka? předtím jsem vypálil asi 8 her a vvšechny v pohodě :roll:
PS: případně jaká vypalovačka je dostačující za co nejnižší cenu...díky :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts