Zajcev Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Ahoj potrebuji pomoct mam FW 2.71 se-c muzu si upgradnout na fw 3.02OE-A?cetl jsem si to asi 10x ale vzdy semi psp resetuje mam baterii nabitou na93% dekuji za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 muzes taky jsem updatoval.zalezi jaky mas upgrade.me 2 blbly a az 3 sel. ale fklidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 Ahoj potrebuji pomoct mam FW 2.71 se-c muzu si upgradnout na fw 3.02OE-A?cetl jsem si to asi 10x ale vzdy semi psp resetuje mam baterii nabitou na93% dekuji za odpovedupni to priamo na 3.03OE-A tady je moj navod:Bulks 3.03OE-A :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 upni to priamo na 3.03OE-A tady je moj navod:Bulks 3.03OE-A taky sem to delal podle toho tvojeho /// supr návod!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 kde sezenu oeupdatemaker a oeupdatemaker%? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7143&highlight= tam más download Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 oeupdatemaker mam spustit v psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 ja nwm co musim spustit abych vygeneroval data.dxar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 ja nwm co musim spustit abych vygeneroval data.dxarv navode je napisane zapni oeupdatemaker ktery vygeneruje DATA.DXAR :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 njn ale ten mi nic nevygeneruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 njn ale ten mi nic nevygenerujeje to vtej zlozke oeupdatemaker tusim :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 ...to vim tam by to melo bejt ale neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 ...to vim tam by to melo bejt ale neni...neco robis spatne skus to este raz vsetkym to podla mojho navodu islo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 zkousel jsem to 5x ale jediny uceho sem se zasek je vygenerovat DATA.DXAR oeupdatemaker spustim v psp?potom by se mi vty slozce oeupdatemaker me objevit ten DATA.DXAR ale on se tam neobjevi.Delam to spravne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 ja nevim pred 10 minutama jsem si to delal podle toho návodu taky a v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 vyreseno :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zajcev
Ahoj potrebuji pomoct mam FW 2.71 se-c muzu si upgradnout na fw 3.02OE-A?cetl jsem si to asi 10x ale vzdy semi psp resetuje mam baterii nabitou na93% dekuji za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts