bigdzony Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 nevite nekdo jaka je rychlost karty MS pro duo 4gb gaming edition?? znacka LEXAR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 http://console-forum.net/showpost.php?p=412937&postcount=199 priste zkus hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 lexara si kup, nebo lepsi sandisk. Ale nekupuj sony. Fake uz vubec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Jasne Sandisk je nejlepsi. Zkus Sandisk Ultra II je vybornej. Nebo Sandisk Extreme III ten je nejlepsi naprosta pecka,ale je trochu drazsi. Mam obe karty jak Ultra II ,tak i Extreme III. Extreme III je nejlepsi karta jaka se mi zatim dostala do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Tudle mám hodně dobrá karta vysoký přenos muže se rovnat sandisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Tudle mám hodně dobrá karta vysoký přenos muže se rovnat sandisku Tak to urazis tady pulku fora. Je to asi takhle Sandisk lexar sony nejaky dalsi znacky, fake(jsou i nektere dobre) fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Už se tu nehadejme lidi.... Sandisk je proste nejlepsi , ale lexar je cenove výhodnějsí a tak též kvalitní .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bigdzony
nevite nekdo jaka je rychlost karty MS pro duo 4gb gaming edition?? znacka LEXAR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts