Stackal Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Ahoj lidi chci 8 GB ale nevim abych si nekoupil FAKE PLS Nevite ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 kup origo sandisk nebo lexar nikdy sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 kup sandisk a máš skoro jistotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Jednou jsem Sony mel a fungoval xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Urcite nekupuj Sony !!! Kup si SanDisk Ultra II ten je vybornej. Nebo jestli chces nejrychlejsi kartu na trhu ,tak Ti doporucuju Sandisk Extreme III.Ale pozor je drazsi !!! Mam jak Ultra II ,tak i Extreme III.Extreme je jasne nejlepsi karta , ktera se mi zatim dostala do ruky. Zkousel jsem Sony ,Sony PSP Gold,SanDisk Blue,Sandisk Ultra II a konecne jiz zminovanou Extreme III. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stackal
Ahoj lidi chci 8 GB ale nevim abych si nekoupil FAKE PLS Nevite ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts