°°K°A°M°° Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 mam to stahle cd 1 a ma to 18MB jede mi to ale mam dotaz proc/jaktoze to ma 18MB a ovlivni malost souboru grafiku:D to asi ne ale co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 má to tak málo protože to bude riplý(určitě tam neni hudba a videa že jo?)a na grafiku komprese opravdu vliv nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 upni to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 °°K°A°M°° Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 je to na www.pspiso.com vubec mam pomaly net aj download byl dlouhej:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 °°K°A°M°° Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 tak jo tady je muj upload red alert only CD1 http://data2.edisk.cz/stahni/97771/RA_DISC_1.rar_14.39MB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ses nemusel namáhat,já už to sem někam dal,ale co,aspon to máš na edisku,já to dal na rapdi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 děkuju za e-disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 PLS reupload! nikde na foru neni funkcni link! :( THX! PTS! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 21, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Tady si urcite neco vyberes , i ten Red alert tam urcite nekde je :D http://snesorama.us/board/forumdisplay.php?f=21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
°°K°A°M°°
mam to stahle cd 1 a ma to 18MB jede mi to ale mam dotaz proc/jaktoze to ma 18MB a ovlivni malost souboru grafiku:D to asi ne ale co?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts