megaSKILL Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 stáhnu si nejakou hru na ps1 a ted....kam s ní?kde mám ty soubory skopírovat a následne jak je spustit? vsude sem hledal ale nenasel :cry: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 stáhnu si nejakou hru na ps1 a ted....kam s ní?kde mám ty soubory skopírovat a následne jak je spustit? vsude sem hledal ale nenasel :cry: :cry: Nejdříve to musíš překonvertovat pro PSP (viz. link níže). A výsledek poté nakopíruješ do složky Game (X:\PSP\Game\) http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6759&highlight= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 jj díky a ted este dokupit 8 giga pamet :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 stáhl jsem ten program udelal vsecko podle toho návodu ,stáhl ten golf....dám games spusit najedou práva nebo co to je A a nic a pak je to jenom cerne co s tim :cry: :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
megaSKILL
stáhnu si nejakou hru na ps1 a ted....kam s ní?kde mám ty soubory skopírovat a následne jak je spustit?
vsude sem hledal ale nenasel :cry: :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts