Dutch Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Vyberte si očima jednu kartu, ale neklikejte na ní! Sjeďte dolů pokud máte vybráno . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Trochu nad ní přemýšlejte, aby Dave mohl číst vaše myšlenky. Potom sjeďte dolů ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Velký Dave odstranil vaši kartu ! DĚSIVÉ, ŽE?! Vráťte se na začátek a zopakujte si to. Šílené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Dneska mi to přislo mailem. Je to celkem kravina, ale trvalo mi asi 10 minut než jsem přišel na to jakej jsem idiot xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 OMG, to je snad jasny ne? :D vzdyt ty karty jsou vsechny jiny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Jedine slovo - lol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 lol ja sem to pochopil az sem si prectl anonymusuv post :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Velky dave neodstranil moji kartu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 ja to sice nepochopil (jako vzdy:lol:) ale ta karta sedi...nejspis kvuli tomu osrafovani nebo co to je :D EDIT: jo uz to chapu-ten lama panacek kouka doprava a navic te to furt nuti pohybovat se dolu takze karta je pak jasna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 co že lol to je kravina omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Je to kravina...jde o to, že člověk se soustředí na ty karty a vůbec si nevšimne, že dole jsou ty samí akorát jiný barvy. Můj otec z toho byl včera úplně na prášky vůbec nebyl schopnej pochopit jak ho velký Dave vždycky vychytal... 2Anonymous: Je to jasný, ale jak komu...někdo si toho všimne hned někdo začne trpět paranoiou dokud na to po hodině nepříde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 mě to bylo jasný hnedka co jsem viděl ty karty, protože tohle mi ukazoval kámoš :lol: ale dobrý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 mno...hm... nic moc, ale tak za snahu - LOL :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 lol,ja to pochopil hned,ale je to good enemy : LOL:D to si delas srandu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 hm ... trapny :dozey: protoze vsechny karty co jsou nahore , nejsou dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 no a co ze sou pak ty karty jiny? myslel sem si tu osmicku dole vpravo a ta pak na tom dolnim obrazku neni a o to prece de,nebo de snad o to ze je to chytak a ze se to vubec nema tvarit jako "cteni myslenek" ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 to je něco jako todle ALE TODLE JE JEŠTĚ VĚTŠÍ HOVADINA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ^^ kdyby tam nebylo tolik pravopisných chyb, tak bych teď na tváři ten úsměv měl :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 omg já sem kkt jsem na to přišel až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 ^^ kdyby tam nebylo tolik pravopisných chyb, tak bych teď na tváři ten úsměv měl :-P ja objevil jen 2...mozna sem idiot:cheesygrin: ale ta 2. veta ma silenej slovosled ale jinak Dave je dobrej, mne to doslo az pri druhym pokusu:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 hm ja to furt nechapu-to od shiftera jo ale ne ty karty...jakej je teda system?:lol: to me jako neco navede na tu kartu?:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 hm ja to furt nechapu-to od shiftera jo ale ne ty karty...jakej je teda system?:lol: to me jako neco navede na tu kartu?:lol: precti si druhy post (resp. muj prvni post v tomto topicu..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.