phasE89 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Zdravím, stáhnul jsem si 812 MB iso hru GTA: LCS, jenže ve hře není slyšet žádné zvuky, hudba, prostě nic... přitom by se nemělo jednat o ripnutou verzi... neví někdo co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 stáhni si jinou verzi :P neřeš to, třeba to je to fakt ripnutý...kdybys tu nežvanil tenhle topic tak už bys měl staženou jinou verzi :P:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phasE89 Odesláno Září 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 s mým připojením k internetu rozhodně ne :) nechce se mi jít to stahovat do kavárny, tak mě zajímalo jestli není pes zakopaný jinde .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Vim ze zde na foru je jedna verze ktera se netvari jako RIP ale proste tam ten zvuk neni. Taky jsem ji totiz stahnul :D. Musis si hold stahnout jinou verzi jak rika Han. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rifle Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 mozna mas cracklou hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
phasE89
Zdravím,
stáhnul jsem si 812 MB iso hru GTA: LCS, jenže ve hře není slyšet žádné zvuky, hudba, prostě nic... přitom by se nemělo jednat o ripnutou verzi... neví někdo co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts