pepindo Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 je tento program dobrý na vypalování her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Podle me je nej clone cd , jak na psx hry , ps2 , tak x360 hry . Vypaluju v tom dlouho a nemuzu si jej vynachvalit , tady o tomto sem ani neslysel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepindo Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 pošli mi na clon cd odkaz ale abyto fungovalo na vistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 pošli mi na clon cd odkaz ale abyto fungovalo na vistě clone CD 100% fuguje na Viste Clone CD : http://rs117.rapidshare.com/files/47114108/Clone_CD.rar by_ Wolfboy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 nebo skus IMG burn taky si ho nemůžu vynachválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bradsystem Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ImgBurn je dobrej a nemusis hledat zadny kreky protoze je to freeware.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepindo Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 chlapy eště se chci zeptat jaekj mám mít firemwer mechaniky nebotoje jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Samozrejme Ixtreme , je jedno jakou verzi , ale cim novejsi tim lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepindo Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 já jsem mislel ve vypalovačce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 já jsem mislel ve vypalovačce já bych řekl že to je asi jedno :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 já jsem mislel ve vypalovačce (((((((((xD z nektrerych fakt nemuzu xD prumerny vek fora se zacina snizovat xD))))))))) ve Vypalovacce (to je to co mas v PC) jde hlavne o to jestli umi vypalovat DVD DL ( DL =double layer = dvou-vrstve ) *( a u nekterych myslim ze slo i o firmware /pr. nizsi FW nepodporovaly vypaleni DL ) tu vetu v zavorce (nemyslim moderatora :-D) s " * " nevim jiste , ale nekde jsem o tom slysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 (((((((((xD z nektrerych fakt nemuzu xD prumerny vek fora se zacina snizovat xD)))))))))ve Vypalovacce (to je to co mas v PC) jde hlavne o to jestli umi vypalovat DVD DL ( DL =double layer = dvou-vrstve ) *( a u nekterych myslim ze slo i o firmware /pr. nizsi FW nepodporovaly vypaleni DL ) tu vetu v zavorce (nemyslim moderatora :-D) s " * " nevim jiste , ale nekde jsem o tom slysel k té zavorce xD ... myslím že když kupiš paličku která má podporu DL dvd tak by FW měl odpovídat podpoře ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 k té zavorce xD ... myslím že když kupiš paličku která má podporu DL dvd tak by FW měl odpovídat podpoře ;) jj to je jasny ... ale treba ma starsi PC a FW v mechanice nemusi umet ... (treba tehdy to nebylo xD) sry za OT a Spam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepindo Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 já mám herní notbuk a koupil jsem ho už zvipalovačkou jeto model 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 ja vypaluju prez imgburn je to klasickej program na vypalovani vsech IS apod. urcite zkus je freeware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepindo Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 jj dík pleas lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepindo
je tento program dobrý na vypalování her
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts