Driver1468621779 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ahoj mám zájemce který hodlá vyměnit xbox premium za můj ps2 akorád je to jeden problem ten xbox má 3 led of death ale říkal že má záruku ale na reklamac ho musím poslat já sklad maj v ostravě a já jsem z jížního kraje otázka je mám to vyměnit věřím mu celkem. ale jak je to s tou reklamací\? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Ma to flash? pokud ano musel bys ho odstanit a muze mit i ban, to pak ztracis zaruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 nema flash kdyz ho bude mit se zarukou a ja nehodlam jet do ostravy da se to reklamovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 domluv se s tim obchode.. u nekterych obchodu je mozny zaslat veci na reklamaci i postou..ale zalezi odkud to je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 no prej je to z obchodu atc co ma velkej sklad v ostrave ale ja mam spise namysli microsoft linku kam zavolam pak jim to poslu a oni mi pak poslou kuryro co mi to prinese tak to bylo uz jednou ale presne nevim jak to probihalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bradsystem Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 vygoogluj si tu mikrosofti linku, tam ti pak reknou krok za krokem.. myslim ze si to snat i vyzvedavaj, fsecko je bezplatny.. ucet mit nemusis, spis jen doufej ze se f ty konzoli nikdo nehrabal.. zkontroluj plombu i kdyz to taky nemusi 100% zarucit ze v tom nikdo nebyl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Kámoš XBOX reklamoval a microsoft ma objednaou sluzbu (UPS), která si pro xbox přijede až k tobě domů , aspoň takhle to před rokem bylo, nevím jak teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toms19 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 akorát by nesměl být xbox reklamovaný po druhý jinak ti to nevezmou jelikož je to jen na jednoho uživatele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 to nevim jestwe se zeptam hlavne dekuju za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Driver1468621779
ahoj mám zájemce který hodlá vyměnit xbox premium za můj ps2
akorád je to jeden problem ten xbox má 3 led of death
ale říkal že má záruku ale na reklamac ho musím poslat já
sklad maj v ostravě a já jsem z jížního kraje
otázka je mám to vyměnit věřím mu celkem.
ale jak je to s tou reklamací\?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts