dejwgon007 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 cus koupil sem si novej joystick (jen ten kloboucek) a kdyz sem ho tam zkusil dat tak to neslo zkousel sem to silou a nic :cry: tak nevim jestli to nemam prilepit vterinakem bo jak poradte pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 No muselo se ti asi neco odlomit, bud z kloboučku nebo z HW analogu, když ti tam nedrží, protože nandaní je velmi jednoduchý, stačí zamačknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejwgon007 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 tak to je docela v pr.... dik za odpoved a mam to zkusit tim vterinakem? ale aby se to nerozbilo dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 no tak prilepit tu čepičku mužeš, ale bud opatrnej, abys ten analog neprilepil ke krytu :D to uz by sis asi nezahral :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Béňa Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Mám úplně jinej problém, ale nechci zakládat nový téma. Mám ten joypad úplně vyvyklanej a třeba když hraju nějaký závody tak mi to auto samo zatáčí a tak. Už mně to začíná docela vadit, ale nevim kde a za kolik si to můžu opravit.. Nemáte někdo podobnou zkušenost?? neexistuje třeba nějakej plugin co by joypad ve hře zakázal?? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ^^ reseni je plugin joysens Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Béňa Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ^^ reseni je plugin joysens Nečekal jsem to tak rychle a ani sem nečekal že nějakej plugin vůbec neexistuje. Vřele díky.. :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Anonymousi prosimte nemohl by jsi zalozit nejaky podrobny navod a informace o tom pluginu? Me vecne nefunguje a furt dela nejaky bordel. Thx a kredity by te neminuly. A jak vidim uvitalo by to tu hodne uzivatelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Béňa Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Pravda pravda.. I když si nemyslim že sem úplně blbej tak mi to prostě furt dělá a já nevim co s tim.Moc sem nad tim sice ještě nebádal ale stejně toho asi moc nevykoumám. A jak řiká Bazim => ten návod a podrobnosti by se šikly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ^^ muzu zkusit.. ale mozna uz chapes, jak je to u mne s casem.. Naposledy jsem ho ale zkousel nekde na 3.71 M33, tak nevim, zda je nejaky kompatibilni s 4.01 M33 - 2 .. jinak, ja ho vzdy jen aktivoval a sami se mi vycentrovali souradnice v klidove poloze (ktere byly rozhozene, takze mi to porad chodilo/jezdilo na jednu stranu) - vazne jsem nemusel nikde nic nastavovat.. Jen spustit a jelo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Béňa Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ^^ muzu zkusit.. ale mozna uz chapes, jak je to u mne s casem.. Naposledy jsem ho ale zkousel nekde na 3.71 M33, tak nevim, zda je nejaky kompatibilni s 4.01 M33 - 2 .. jinak, ja ho vzdy jen aktivoval a sami se mi vycentrovali souradnice v klidove poloze (ktere byly rozhozene, takze mi to porad chodilo/jezdilo na jednu stranu) - vazne jsem nemusel nikde nic nastavovat.. Jen spustit a jelo se. Teď nevim esl se to záhadně nespravil nebo ten plugin sem nějak rozchodil ale pařim teď pokemony a vůbec to nedělá problém. Já vim že nemáš čas - seš zaneprázdněnej hackováním INFOPCs v metru :cheesygrin: :) :) :D Ale možná až někdy takhle nebudeš mít co dělat tak by to bylo dobrý.. :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dejwgon007
cus koupil sem si novej joystick (jen ten kloboucek)
a kdyz sem ho tam zkusil dat tak to neslo zkousel sem to silou a nic :cry:
tak nevim jestli to nemam prilepit vterinakem bo jak
poradte pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts