Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Ahoj dnes mi přišel novje ovladač tudíž mám dva tak jsem si stáhnul def jam icon a skusil si ho zahrát s mojí sestrou je jí 5 (2x jsem prohrál),ale chtěl bych i nějakou míru milovnou hru pro dva aby jsme hráli oba děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 pořád se všichni ptáte ale vyzkoušet si třeba dema nějakých her je těžký?? nebo kouknout na ign.com? abych nebyl uplně offtopic: a jinak auta? pgr3,4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 nojako vím že def jam icon hra pro 5 letou sestru není ale auta no a v ign.com se moc nevyznám co by dokázala hrát moje setra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Viva Piňata.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 taky mě napadla a jde hrát ve dvou oba dva zároven EDIT: ted koukám na youtube a vubec nechapu v čem ta hra spočívá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Soul calibur IV , musis naucit sestru co je drsny :dozey::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 to ted stahuju ale chce to něco jako loco roco nebo tak EDIT: pořád se všichni ptáte ale vyzkoušet si třeba dema nějakých her je těžký?? nebo kouknout na ign.com? abych nebyl uplně offtopic: a jinak auta? pgr3,4? jen tak jako jak se dají hrát auta PGR3 ve dvou zatim jsem na to nepřišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Looney Tunes Acme arsenal -- podle mě to jde ve dvou na jednom xku. Když vydržíš, večer to vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 to by jsi byl hodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 lego hry ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 To je fakt ale spíš by mě zajímel ten carton něco pro 5 leté dítě ale lego to je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 to by jsi byl hodnej Tak jo, jde to dá se to hrát ve dvou - udělá se ti automaticky split screen ale chodit můžete vedle sebe a je to velice jednoduché na ovládání - jen chodíš a mačkáš X na útok a A na skok. Zkus to, podle mě to zabaví. Chodíš tam se 2postavičkama toho zajíce a ještě jedno takové malé co nevím jak se jmenuje. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Moji sestru strasne bavi hry z Arcade games... nejvic Feeding Frenzy a ted jsem zjistil ze má vyjit Feeding Frenzy 2 :D akorat ty MS points nemuzu sehnat:( xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 kunfu panda simposonovi? A nhl 09:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 jasně NHL 09 omg a ještě nevíte kde bych měl sehant to loney tunes nemužu to najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Je to tady na foru na rapidu - http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=33761 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shifter960
Ahoj dnes mi přišel novje ovladač tudíž mám dva tak jsem si stáhnul def jam icon a skusil si ho zahrát s mojí sestrou je jí 5 (2x jsem prohrál),ale chtěl bych i nějakou míru milovnou hru pro dva aby jsme hráli oba děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts