player99 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Čau chtěl bych si "koupit" PS3 ale rodiče mi říkaj, že je to zbytečnost atd.... PRostě i když je přemlouvám tak oni ne a ne a ne. Jediny k čemu jsem dospěl je , že bych si ho max mohl koupit ze "svýho"... Jenže toho "mýho" není moc a tak sháním hodně levnej ale novej PS3 tak 80 - 160GB... Díky za odpovědi mužete napsat odpověd bud na titulek nebo na tuto druhou otázku :) marek_2080: presunuto z PS3 Otázky a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 skus se s nejakym kamosem domluvit co ma PS3 jestli by playstationa nekdy neprines k tobe a ukazal tvym rodicum :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Zkus o tom hodně mluvit před kámošema a aby to ňák "nenápadně" slyšeli i rodiče :) (jako že to fakt chceš a kámoši ať odpovídaj třeba že by to chtěli taky a že je to super stroj apod.) :D Neboj, budou vánoce :lol: ale myslim, že kdyby jsi šel na měsíc na brigádu tak na PS3 si lehce vyděláš, přece jenom už to neni tak drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 skus se s nejakym kamosem domluvit co ma PS3 jestli by playstationa nekdy neprines k tobe a ukazal tvym rodicum :-D Těžko :D Zkus o tom hodně mluvit před kámošema a aby to ňák "nenápadně" slyšeli i rodiče :) (jako že to fakt chceš a kámoši ať odpovídaj třeba že by to chtěli taky a že je to super stroj apod.) :DNeboj, budou vánoce :lol: ale myslim, že kdyby jsi šel na měsíc na brigádu tak na PS3 si lehce vyděláš, přece jenom už to neni tak drahý. Vánoce...... Tím myslíš slevy nebo že poleví(jestli myslíš poleví tak těžko) Ve 12 na brigádu ??? Dobrý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 to snad nemyslis vazne... styl "ja to chci! proste chciiii" uz nezabira? :dozey: boze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Ve 12 na brigádu ??? Dobrý :D Tak kdyz si to nedas do profilu tak jak mame omg vedet ze mas 12 let?! No nic prece jenom mas 12 let a jen tak asi nedostanes takovej darek. Pokud o tom rodice vubec ani nechteji slyset nebo nehodlaji diskutovat tak na to zapomen.... A pokud mas PSP, komp, novej mobil nobou MP4rku atd atd tak to uz ani neni potreba rikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 no tak mýmu bratrovi je 10 let a už má přes 10000kč :lol: chodí do "práce" (spíš chodil) s otcem a on mu za to nedělání dával prachy, vyzkoušej to taky :lol: tak ukaž rodičům aspoň ňákou aktivitu, že si na to chceš vydělat a třeba ti to koupěj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Han3: JAkou aktivitu třeba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Han3: JAkou aktivitu třeba?? Co delaji tvoji rodice / nechces treba rict ze chces pomahat babicce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Han3: JAkou aktivitu třeba?? zeptej se rodičů jestli bys mohl třeba k otci do práce na brigádu nebo jestli by ti něco nesehnali, že si chceš vydělat na PS3. Když uvidí, že to tolik chceš že bys kvůli tomu šel pracovat tak by ti to možná koupili...je to o psychologii ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Dělej flashe PSP... dával za PS3 17 000,- a asi 8000,- sem si vydělal jenom sám :) ... a zbytek rodiče zaplácli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Marr to mi taky rodiče zakázali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Ze budes pul roku doma luxovat, myt podlahu a nadobi a mit samy jednicky neprojde? ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Den netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ^^tak tady o tom bych se s nima vubec nebavil :D.. jinak k temu .. Penize si vydelas v poho,staci trosku babicek,atd.. jinak ve 12 ps3...me by ho taky nekoupili,tak nebud nastvanej,ikdyz je mi 15.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 no já jsem si řekl místo vánoc o peníze(5k) + to, co mam z kapesnyho a sbirani jablek(:D) a bylo to 11k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 player: Tak to zkus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Věř mi, že když budeš den za dnem o tom mlet jak je to nejlepší stroj na hraní a filmy a bluray a hudbu a obrázky a intenet a blahl blah blah blah... a furt o tom mluvil a na pozadí pc si dal ps3 a celý pokojík si vylepil plakáty ps3 tak ho dostaneš. Vydupej si to a naslibuj hory doly jak budeš mít samý jedničky na vysvědčení atd.. v 99,99999% procentech funguje u dětí v tvých letech. a jestli to nezabere tak to 0,0000001% jsou rodiče, které na to prostě nemají, a když na to nemají tak na PS3 prostě nemají a ps3 nedostaneš. Druhá alternativa je jít žebrat na ulici, nebo poslat sestru šlapat chodník :), a nebo darovat krev. Třetí a zároveň poslední alternativa je jít prostě někam načerno si vyprosit brigádu a za pár švestek na hodinu si vydělávat.. a za chvíli budeš na to mít ;) EDIT: Druhá alternativa je pochopitelně žert, tak mě neobviňujte že kazím mládež když už je stejně zkažená!! :D:D:D:D EDIT2: Jo ještě poslední možnost je až extrémně provokativně neustále pomáhat, uklízet, mýt nádobí a poslouchat rodiče na slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 vydelej si na nej ... nejjednoduzsi ... pak ti do toho nema nikdo nic rikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Díky za rady :D Ale klidně postujte další :D nwm jestli něco z toho zabere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 BOBO jak na tohle mi ještě nikdo neodpověděl?(kromě té brigady ve 12) EDIT:Jo sry za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Tak abych napsal svůj názor: myslím, že pokud si tvoji rodiče nemyslí, že je dobře, abys měl ps3, tak bys ho prostě mít neměl (obzvlášť v tvém věku). A pořád je k tomu přemlouvat by mně přišlo ubohý. Pokud můžeš, tak si na něj vydělej a kup si ho sám a je to OK. A přijde mi jako dost velká ztráta času ve 12 jen hrát hry na ps3, určitě jsou na světě lepší věci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Spis bych si v tvem veku koupil Wii, hral jsem na tom i ja a je to prdel :D musim priznat :D. Pokud mas sourozence tak jeste veci sranda, nebo kamarada. A na wii muzes hrat palene hry a na PS3 ne, tohle taky hodne dopomuze u rodicu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Sime dík za tip ale rodiče nemaj rádi pálenky už s PSP byl problém..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Sime dík za tip ale rodiče nemaj rádi pálenky už s PSP byl problém..... Tak to uplne meni situaci :D A hlavne muzes rict ze na to jeste palene hry nejdou a prave proto na tom budou jedny z nej her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.