Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

JAk přemluvit rodiče ?

player99

Recommended Posts

Čau chtěl bych si "koupit" PS3 ale rodiče mi říkaj, že je to zbytečnost atd.... PRostě i když je přemlouvám tak oni ne a ne a ne. Jediny k čemu jsem dospěl je , že bych si ho max mohl koupit ze "svýho"... Jenže toho "mýho" není moc a tak sháním hodně levnej ale novej PS3 tak 80 - 160GB... Díky za odpovědi mužete napsat odpověd bud na titulek nebo na tuto druhou otázku :)

marek_2080: presunuto z PS3 Otázky a odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus o tom hodně mluvit před kámošema a aby to ňák "nenápadně" slyšeli i rodiče :) (jako že to fakt chceš a kámoši ať odpovídaj třeba že by to chtěli taky a že je to super stroj apod.) :D

Neboj, budou vánoce :lol:

ale myslim, že kdyby jsi šel na měsíc na brigádu tak na PS3 si lehce vyděláš, přece jenom už to neni tak drahý.

Odkaz ke komentáři

skus se s nejakym kamosem domluvit co ma PS3 jestli by playstationa nekdy neprines k tobe a ukazal tvym rodicum :-D

Těžko :D

Zkus o tom hodně mluvit před kámošema a aby to ňák "nenápadně" slyšeli i rodiče :) (jako že to fakt chceš a kámoši ať odpovídaj třeba že by to chtěli taky a že je to super stroj apod.) :D

Neboj, budou vánoce :lol:

ale myslim, že kdyby jsi šel na měsíc na brigádu tak na PS3 si lehce vyděláš, přece jenom už to neni tak drahý.

Vánoce...... Tím myslíš slevy nebo že poleví(jestli myslíš poleví tak těžko)

Ve 12 na brigádu ??? Dobrý :D

Odkaz ke komentáři

Ve 12 na brigádu ??? Dobrý :D

Tak kdyz si to nedas do profilu tak jak mame omg vedet ze mas 12 let?! No nic prece jenom mas 12 let a jen tak asi nedostanes takovej darek. Pokud o tom rodice vubec ani nechteji slyset nebo nehodlaji diskutovat tak na to zapomen.... A pokud mas PSP, komp, novej mobil nobou MP4rku atd atd tak to uz ani neni potreba rikat.

Odkaz ke komentáři

Han3: JAkou aktivitu třeba??

zeptej se rodičů jestli bys mohl třeba k otci do práce na brigádu nebo jestli by ti něco nesehnali, že si chceš vydělat na PS3. Když uvidí, že to tolik chceš že bys kvůli tomu šel pracovat tak by ti to možná koupili...je to o psychologii ;)

Odkaz ke komentáři

Věř mi, že když budeš den za dnem o tom mlet jak je to nejlepší stroj na hraní a filmy a bluray a hudbu a obrázky a intenet a blahl blah blah blah... a furt o tom mluvil a na pozadí pc si dal ps3 a celý pokojík si vylepil plakáty ps3 tak ho dostaneš. Vydupej si to a naslibuj hory doly jak budeš mít samý jedničky na vysvědčení atd.. v 99,99999% procentech funguje u dětí v tvých letech. a jestli to nezabere tak to 0,0000001% jsou rodiče, které na to prostě nemají, a když na to nemají tak na PS3 prostě nemají a ps3 nedostaneš.

Druhá alternativa je jít žebrat na ulici, nebo poslat sestru šlapat chodník :), a nebo darovat krev.

Třetí a zároveň poslední alternativa je jít prostě někam načerno si vyprosit brigádu a za pár švestek na hodinu si vydělávat.. a za chvíli budeš na to mít ;)

EDIT: Druhá alternativa je pochopitelně žert, tak mě neobviňujte že kazím mládež když už je stejně zkažená!! :D:D:D:D

EDIT2: Jo ještě poslední možnost je až extrémně provokativně neustále pomáhat, uklízet, mýt nádobí a poslouchat rodiče na slovo.

Odkaz ke komentáři

Tak abych napsal svůj názor: myslím, že pokud si tvoji rodiče nemyslí, že je dobře, abys měl ps3, tak bys ho prostě mít neměl (obzvlášť v tvém věku). A pořád je k tomu přemlouvat by mně přišlo ubohý. Pokud můžeš, tak si na něj vydělej a kup si ho sám a je to OK. A přijde mi jako dost velká ztráta času ve 12 jen hrát hry na ps3, určitě jsou na světě lepší věci :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu