Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

MOH:H2 ON-Line ...OFW

Pípa

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
no lol...ono je jedno jestli máš vorigoš nebo ne ty lole :D :D :D

a tohle si neůžu odpustit...udělej si cfw :p

jo a moh uz davno nehraju po netu..sou tam samy cheateri a stoji to za prt :D

to si radsi zahraju syphona :D :D

právě že o to de:D jinač bych to sem nepsal ty co maj origo gamesu paří na ofiko servrech.. a ty co maj sosnuto ne..:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

:D :D :D :D

neni rozdíl, jestli paříš z UMD nebo ne...stejně se připojíš na všechny servery (i "oficiální") když máš CFW :D :D :D :D :D

nevim, jak by sony zdetekovali, estli kalis z umd nebo z karty :D

treba jak budou ty psp 3000, tak ten mikrák tam bude nato, aby kontroloval, jestli při hře bzučí UMD mechanika...když nebude bzučet, tak tě to na of. servery nepustí :D

Odkaz ke komentáři

• 0
:D :D :D :D

neni rozdíl, jestli paříš z UMD nebo ne...stejně se připojíš na všechny servery (i "oficiální") když máš CFW :D :D :D :D :D

nevim, jak by sony zdetekovali, estli kalis z umd nebo z karty :D

treba jak budou ty psp 3000, tak ten mikrák tam bude nato, aby kontroloval, jestli při hře bzučí UMD mechanika...když nebude bzučet, tak tě to na of. servery nepustí :D

to fakt nevim ale tak si to zkus a zbytečně a neověřeně tady nespamuj..:roll:
Odkaz ke komentáři

• 0
ty tady spamuješ...NIC SI ZKOUŠET NEMUSIM...TAK TO JE A HOTOVO! ///LOCK

:dozey: ty si uplnej mentá* to si taky nemuzu odpustit

si delas srandu ze jo

jak asi bude mikrak kontrolovat jestli ti jede mechanika kdyz budes mit pustenou muziku na plny koule

a v moh zadny oficialni servry nejsou :roll:jestli sou tak o nich nevim

muzes hrat moh at mas origo nebo ne

a v nejakejch hrach jako napr. fifa to zase nejde.

mas otazku proc to nejde protoze iso frci rychleji nez UMD.

a to je ten problém.

a blb*ek jako t tady nebude rozhodovat o LOCK topicu:roll:

krip**:dozey:

nikoho nezajima ze uz to nehrajes,v syfonovi je jeste vic čítru než v moh.

Odkaz ke komentáři

• 0

kámo..se s tebou vůbec nehádám..ty si začel teď hádku..nějak sem nepochytil, proč na mě tak narážíš...:D

ale to je jedno..nemám chuť tady s někym víst spory...s tim mikrákem to byla sranda...asi nemáš smysl pro humor...neva

ale narážku typu že sem mentál a tak, to si příště nech laskavě od cesty...za prvý, sem se s tebou vůbec nebavil, jen sem odpověděl na jeho dotaz...vypadá to, že si s nim asi nikdo nezahraje...ten topic tu byl dlouho dead...

proto říkám lock...

LOOOL a ze je prej v syphonovi vic cheateru?...ten co si musíš stáhnout a zaregistrovat se pod PSPStore...ze je tam prej vic cheateru nez na nakym neoficialnim serveru v MOH2?....

ja je tam vidim skoro na kazdym serveru a proto uz ty chudaci zakladaj servery jmenen "No Cheater" :)

v syphonovi, kde mi uz docela i stoupl rate a hral sem uz na asi 200 serverech, sme zatim nepotkal ani jednoho cheatera....

zato speedhack na MOH2...nerikej mi, ze sis toho este nevsim...

mimochodem 2* sem mu odpovedel v klidu...jak je vidno, nepochytil to a po treti sem odpovedel uz trochu razneji a rek sem, at se sem hodi lock...nejsem si vedom, ze bych se dopustil nake chyby...nebo snad jo? urazil sem snad nekoho?

Odkaz ke komentáři

• 0

vidis...:) ja se s nikym nehadam, ale nemam rad, kdyz na me nekdo utoci...sry, jestli sem nekoho urazil nebo tak..neci si tu delat ZADNE nepratele :)

ok...tak promin a priste uz se budu chovat lip... tak ale at uz sem nekdo odpovi na dotaz

:D

jestli s nim ce nekdo kalit :)

právě že todle jsem s jednim klukem zkoušel, kterej má cfw a měl gamesu sosnutou.. a já neviděl mapy co viděl on a on zas neviděl mapy co jsem viděl já

rozdil bude asi v refresh, nebo v rozdilu razeni serveru...:)

nvm...ale pusti te to na vsechny servery...at uz mas CFW nebo ne...

ale pockejte...kdyz mam CFW s iso NHL...stejne to de vobejit ne? jak to ubec kontrolujou?

pres verzi firmwaru? kdyz mate M33 tak vas to nepusti na PSPStore...myslim ze nemuzete sosat hry ci tak...ale to se da vobejit tim pluginem...

jak je to u toho nhl? myslim ze na klice (jako na steam nebo tak...) ty hry nejsou nebo jo?

to jo byl death 4 dny

ale to je jedno o hadku tady zadnej zajem namam ani ja

je vidno, ze si evidentne o hadku zajem mel :D

Odkaz ke komentáři

• 0

omg nejde o to jestli mas nebo nemas CFW nebo OFW... jde o to jaky mas format hry...jak uz tu rikal driver...rychlost hry z isa je mnohem vetsi nez z UMD...tudiz UMD<->ISO tak umd nestiha ... chapes?:D kdyby sli na OFW tay iso hry byl by furt stejny problem...rychlost :D;)

Odkaz ke komentáři

• 0

jo..jakoby ze ty servery kontrolujou rychlost hry a kdyz je hra rychla, tak te to na server nepusti jo? to nepochopim, jak by to meli vyreseny v protokolech...by sem si snizil rychlost otáček a už by mě to tam pustilo jo? jako jo...ochran uz sem vydel spoustu, ale tadyta se mi sprominutím zdá náká divná...ale asi to tak je, co já vim...

PS: nenarážejte, dyt se jenom ptám a od toho to tu je ne? sirim to tu sice OT...tak to sry :) ale zbytecny kvuli tomu zakladat novy tema ne?

EDIT: NEPOCHOPIL SEM VYSVETLENI NIZE...JE TO JEDNO..KASLEM NA TO...AT MI TO NEKDO DYZTAK CHYTRE POSLE NA PM..NVM PROC BY NAKA HRA MELA PADAT A PROC BY ME TO TAM NEPUSTILO...NECI DAVAT NOVEJ POST:..PROSTE SEM DEJTE LOCK A HOTOVO, VYPADA TO, ZE S NIM NIKDO MOH2 HRAT NECE :D :D :D :D

Odkaz ke komentáři

• 0

ale oni nic nekontrolujou xD proste ti hra z UMD "nestíhá" hru z ISO a tudiz to vypadne... to je neco jako proc na PC u fify09 nepujde MP aby kazdy hrac hral zajednoho hrace v poli...ty PC by to proste nestihali... a konzole to stíhaji svym vykonem...takze pod PC si predstav UMD a pod konzolemi ISO hru...ja uz newim jak jinak to vysvetlit :lol: xD

EDIT: omg to je topik toho koho to zalozil a chtel hrat tu hru takze uz mu tu prestante spamovat... at tu nemusi taky spamovat s vysvetlenim xD xD

Odkaz ke komentáři

• 0

lidi šíříte tu zbytečně spam... přečtěte si opět muj 1. příspěvek.. já pouze hledam nějakýho človíčka co má ofw a origo UMD (záruka že se oba najdem) s kterým bych si mohl zahrát.. a co se tíče otázky proč to jinak nefachá... to já nwm a nemínim to ani zjišťovat.. tak ať sem lidi píšou k tématu a zbytečně tady nespamujou...THX

Odkaz ke komentáři

• 0

tak už si našel :)

zejtra natáhnu MOH do psp a najdu si tě v přátelích...pak oba uvidíme, kde hrajem :)

ted myslim ale nvm, ze muj nick je 3lm4t4d0r...mám tam myslim že i docela good rank...

tak zejtra si tu napíšem a dohodnem se :D

zejtra budem kalit...ok ? :)

(sry ze nemam OFW, ale najdem se...garantuju...:)

Odkaz ke komentáři

• 0
tak už si našel :)

zejtra natáhnu MOH do psp a najdu si tě v přátelích...pak oba uvidíme, kde hrajem :)

ted myslim ale nvm, ze muj nick je 3lm4t4d0r...mám tam myslim že i docela good rank...

tak zejtra si tu napíšem a dohodnem se :D

zejtra budem kalit...ok ? :)

(sry ze nemam OFW, ale najdem se...garantuju...:)

no jak chceš... ale sám uvidíš že to nepude...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu