Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zdroj uvnitr PS3

.Den

Otázka

Da se nejak zjistit jaky je uvnitr PS3 zdroj (jakou bere voltaz)? Nemyslim podle manualu, ale opravdu fyzicky uvnitr pristroje... Tedy, aniz bych to strkal do zasuvky a cekal, co se stane. ^^ Mam japonskou PS3 a podle manualu umi jen 100V, jenze driv se montovaly zdroje v celem rozsahu 100-240V... Tak jestli jen nekecaji a neni tam porad fyzicky stary zdroj. Nechci zbytecne masinu rozebirat, ale nebyl by to asi problem (zaruku mam stejne v Japonsku a asi jen do prosince).

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Já bych se ničeho nebál, bud to je v plném rozsahu a nebo jestli bere jen 100V tak určo tam bude nějaká krabka, která vyšší napětí tlumí, já zas nevim jak se tomu nadává snad 'transformátor'?? jo tak to je ono, řekl bych že jp verze ps3 ji má takže když ji hodíš do napájení tak se nic nestane. Musí mit nějakou ochranu přece:)

Edit: je fakt že to nemám odzkoušené tak radši můj příspěvek neberte vážně ať něco nevyvedu :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo, v novych PS3 se davaji podle manualu jen zdroje podle regionu... Ale jde mi o to, jestli doopravdy neni uvnitr zdroj podporujici cokoliv.

No, kdyz nic nezjistim jiste, tak to asi nejak rozeberu a kouknu se, jestli to neni psany nekde uvnitr. :lol:

Btw, manual jen v japonstine je, ale vycte to tam i japonsky nemluvici. ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu