Spoon Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Zdar uvazuju o naky bedne a chci si koupit tuhle myslite ze bude stacit? ma to dobu odezvy 8ms coz si myslim ze je moc co myslite? http://www.cybex.cz/SENCOR-SLT-3209-32-LCD-TV-DVB-T/produkt=8316066/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 staci kazda ale zalezi na tobe jakou chces kvalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Tak jaky myslite ze to bude mit obraz na hry? samozrejme chci aby to bylo cistej obraz no aby to melo nakou normu mam jen 10 000,- tak sem se rozhodl pro tuhle asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 normalka televize na muj vkuz trochu predrazena na tuto kvalitu TV mrku se ti a ukazu ti TV co je lepsi a ma stejnou cenu ;) hele je mensi ale zarucuju swe ti ze xko na nem bude vypadat 65x lip nez na tej tvej ale je to na tobe jestli chces velkou nebo uzasnej obraz. http://www.elektroelkon.cz/eshop/?shcat=54&shpid=2004 EDIT:omlouvam se zapomel jsem dat edit :( spojil by to nekdo? EDIT2:sry zapomel jsem dat link uz jsem ho pridal :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 podle mě je nejlepší televizi videt jak hraje zajdi do něakýho kamen. obchodu třeba electro world Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MelvinHarris Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Přesně tak,...televize se musí vidět,.pak můžeš teprve vybírat,..já sám bych ti doporučil televize Samsung,..sám mám doma 82 cm a má pěknej obraz a hlavně taky desing,..ale je to trochu dražší,..nevyplatí se šetřit na takových věcech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 dneska jsem se díval v globuse , maj tam samsunga ( myslým že něco kolem 70) za 11500,-. Podle kvality obrazu a prvedení to byla jedna z nejlepších. Šel bych do ní hned kdybyb měl prašule, hold se musím spokojit se svou oravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts