adam.ochi Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 vcera mi wifi hlásila time out u získávání ip to jsem vyresil a dneska mi hlasi comunicattion with server failed. A dns error has occured (80410402) Nevite co s tim?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 skus restartovat router modem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adam.ochi Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 skus restartovat router modem .. skousel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 zkus v psp nastavit rucne dns i ip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adam.ochi Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 zkus v psp nastavit rucne dns i ip ja to mam na routeru automaticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 tak to skus nastavit rucne ja sem mel samej problem a vyresilo se to timhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 a jak to mas zavedeny?:dozey: mas net pres modem a z toho ti de kabel do routeru?:dozey: a nemas treba pevnou ip a DNS pro poskytovatele netu?:dozey: podivej se jak mas nastavenej modem a podle nej rucne nastav router (v nastaveni pro WAN by to melo bejt)...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adam.ochi Odesláno Září 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 a jak to mas zavedeny?:dozey: mas net pres modem a z toho ti de kabel do routeru?:dozey: a nemas treba pevnou ip a DNS pro poskytovatele netu?:dozey: podivej se jak mas nastavenej modem a podle nej rucne nastav router (v nastaveni pro WAN by to melo bejt)...:dozey: mam net pripojeny do lan routeru a odtama to vede k mojemu pc k wifi a k pc od rodicu a nastaveni na rouuteru jsem skousel menit porad dns anebo time out pri obtaining ip:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 El Matador Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 ja sem mel ten samej problem...dns error...jasny... proste zkus čeknout, jestli je ten "kabl" do wifiny dobre pripojenej...nebo ho vytahni a zatahni...staci snim trošku zakvrdlat a už by to mělo fungovat :) muze byt klidne ale i jina pricina...ale tohle by to myslim melo vyresit...zčekuj prostě všechny kábly, co do wifiny dou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Pokud mas problem jen s DNS, tak si DNS nastav manualne na nekterou z verejnych DNS serveru.. Pokud i u IP, tak se podivej na PC, jakou mas strukturu IP v siti a dle toho si zadej manualne IP do PSP. Proste ti jen asi nefunguje DHCP server, zadnym kabelem apod. to samozrejme nebude, pokud ti jinak net v PC jede. Primary DNS 208.67.222.222 Secondary DNS 208.67.220.220 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adam.ochi Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 ty dns co si napsal tam mam napsat do psp?? nebo do routeru??? nebo tam i tam???:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 ty dns co si napsal tam mam napsat do psp?? nebo do routeru??? nebo tam i tam???:blink: Nejlépe rovnou do PSP, Anonymous_ to přece napsal jednoznačně a srozumitelně, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adam.ochi Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 ja myslim jestli mam napsat ty co napsal on????:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 ja myslim jestli mam napsat ty co napsal on????:blink: No já tyto DNS používám taky, jedná se službu openDNS a ještě nebyl problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adam.ochi Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 a ještě poslední věc s routerem nic??? nechat vse jak je:blink:???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 a ještě poslední věc s routerem nic??? nechat vse jak je:blink:???? Pokud byl problém na PSP vyřešen a na PC funguje taky vše jak má, není potřeba s routerem nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adam.ochi
vcera mi wifi hlásila time out u získávání ip to jsem vyresil a dneska mi hlasi comunicattion with server failed. A dns error has occured (80410402) Nevite co s tim??????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts