ThunderQX Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 hi mam problem s hrou me and my katamari .... vecinou kdyz ji hraju zapnu druhou stage a udelam ji tak se mi obevi nekonecny loading... a kdyz si zase stahnu full iso tak mi to nece nacist hru .. nevedel by nekdo pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 El Matador Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 proste stahujes bud blbý ripy, nebo blbý isa...v nicem jinym nikdo asi zadnej problem nenajde...ale nvm..mozna se mylim, co ja vim :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThunderQX Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 no tak mi rkeni kde stahnu takovy kery me pujdou kdyz si tak chytrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 ^^ např. tady :dozey: ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThunderQX Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 njn treba link a odzkousene ze to je ... by se neco takeho nenaslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ThunderQX
hi mam problem s hrou me and my katamari .... vecinou kdyz ji hraju zapnu druhou stage a udelam ji tak se mi obevi nekonecny loading... a kdyz si zase stahnu full iso tak mi to nece nacist hru .. nevedel by nekdo pomoct
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts