jack123 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 hoj, mam psp slim cfw 4.01m33 a av kabel od sony (je na nem cervena, bila, zluta)... kdyz to zapojim do tv a prepnu v psp, tak videa, fotky, hudba jede vpoho, ale kdyz si zapnout hru, tak to napise neco jako: u need to use av component or s-video cable and enable progressive mode mam to v psp nastaveny v connected display settings na progressive a nejede to... moje tv ale pri tom je full hd 1080p, tak by prece progressive mela umet ne ? tak proc to nefacha ?? nebo to je vse fuk a i presto potrebuju FuSa pluginy ? :( dikes za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 av kabel hrani her nepodporuje, muzes ale zkusit Fusa plugin (vsechny hry s nim ale kompatibilni nejsou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack123 Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 av kabel hrani her nepodporuje, muzes ale zkusit Fusa plugin (vsechny hry s nim ale kompatibilni nejsou) se mi nezda....sakra a jakej kabel to podporuje pro psp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 se mi nezda....sakra a jakej kabel to podporuje pro psp ? component kabel 5cinh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 http://www.playcentrum.cz/tv-component-cable-sony-psp-slim-465301.htm Asi budeš potřebucat tohle , Na playcentrum.cz je psáno , že ten kabel co mas ty nepodporuje hrani her na TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack123 Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 tak sem to pres FuSa rozfachal, ale je to dost kostkovany...to je ok ? asi to bude chtit pockat na new verzi.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jack123
hoj, mam psp slim cfw 4.01m33 a av kabel od sony (je na nem cervena, bila, zluta)...
kdyz to zapojim do tv a prepnu v psp, tak videa, fotky, hudba jede vpoho, ale kdyz si zapnout hru, tak to napise neco jako:
u need to use av component or s-video cable and enable progressive mode
mam to v psp nastaveny v connected display settings na progressive a nejede to...
moje tv ale pri tom je full hd 1080p, tak by prece progressive mela umet ne ?
tak proc to nefacha ?? nebo to je vse fuk a i presto potrebuju FuSa pluginy ? :(
dikes za tipy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts