Bibo Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Vytvořil jsem web o konzoli Wii. Zatím toho na něm moc není, ale postupně budu přidávat další články. Všechny informace proč jsem tento web vytvořil apod. najdete na něm. Tady bych chtěl jenom na svůj web upozornit. Web: Wiihack.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Musím uznat, že je to pěkně udělaný web, pokud si udrží, tak budu určitě navštěvovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bibo Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Hledám redaktory nebo správce fóra, více na webu na hlavní stránce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 ahoj bouzel uz ten web nejede nekdo byl moc akcni ted sem videl web o wii jen ten dle web : http://wiiblog.cz/jak-na-spousteni-stazenych-her-1-cast/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiihack.cz Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 ba ne, to jen vypadl na zacatku minuleho roku kvuli hostingu. Wiihack.cz slape :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostra2630 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Ted uz neslape kdyz ho hacknuli :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armani22 Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 Koupil jsem si Wii, ale většinou nemám s kým hrát a hodně her je děláno pro víc lidí, tak někoho hledám. Mám stáhlej hodně her, pokud nějakou zvláštní chcete zahrát, tak stačí napsat. Bydlím ve Škvrňanech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.