Bibo Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 Vytvořil jsem web o konzoli Wii. Zatím toho na něm moc není, ale postupně budu přidávat další články. Všechny informace proč jsem tento web vytvořil apod. najdete na něm. Tady bych chtěl jenom na svůj web upozornit. Web: Wiihack.cz Citovat
KillDalos Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 Musím uznat, že je to pěkně udělaný web, pokud si udrží, tak budu určitě navštěvovat. Citovat
Bibo Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 3, 2009 Hledám redaktory nebo správce fóra, více na webu na hlavní stránce. Citovat
jaccomo Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 ahoj bouzel uz ten web nejede nekdo byl moc akcni ted sem videl web o wii jen ten dle web : http://wiiblog.cz/jak-na-spousteni-stazenych-her-1-cast/ Citovat
wiihack.cz Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 ba ne, to jen vypadl na zacatku minuleho roku kvuli hostingu. Wiihack.cz slape :-) Citovat
kostra2630 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2013 Ted uz neslape kdyz ho hacknuli :D. Citovat
Armani22 Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2013 Koupil jsem si Wii, ale většinou nemám s kým hrát a hodně her je děláno pro víc lidí, tak někoho hledám. Mám stáhlej hodně her, pokud nějakou zvláštní chcete zahrát, tak stačí napsat. Bydlím ve Škvrňanech. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.