Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Philips Shb 6100/00 / Shb6100/00

SaFi87

Otázka

Zdravím všechny - pořád jsem nedořešil koupi BT sluchátek, proto bych se raději poradil s vámi. Philips přivedl na svět nový sluchátka - potřebuji aby mi to zkousnul jak mob. telefon tak Psoun trojka. Nerozumím tomu A2DP/AVRCP/HSP-HFP - jako pobral jsem to tak nějak že to je nějaká frekvence nebo nějakej profil na čem to pracuje. ALe nevíte jestli to podporuje ps3? Manuál k PS3ce nemám a netuším jak to zjistit

Bluetooth sluchátka, podporuje profily A2DP/AVRCP/HSP-HFP - univezalně,dosah až 10m,doba přehrávání hudby 10h, magnet neodymium,membrána o průměru 32mm,baterie Li-ion,napájecí adaptér součástí balení ...

Předem díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud chces sluchátka na poslech hudby a aby šli i na mobil tak s tim zkušenost nemám, ale myslím si že by neměl být problém aby tyto fungovali a na PS3.

Pokud chceš headset tak doporučuju BH-600 od nokie dobrej zvuk a funguje na mob. i na PS3. Jinak ted mi má přijíd SOCOM s ofiko headsetem tak ho vozkoušim i na mobilu.

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravím všechny - pořád jsem nedořešil koupi BT sluchátek, proto bych se raději poradil s vámi. Philips přivedl na svět nový sluchátka - potřebuji aby mi to zkousnul jak mob. telefon tak Psoun trojka. Nerozumím tomu A2DP/AVRCP/HSP-HFP - jako pobral jsem to tak nějak že to je nějaká frekvence nebo nějakej profil na čem to pracuje. ALe nevíte jestli to podporuje ps3? Manuál k PS3ce nemám a netuším jak to zjistit

Bluetooth sluchátka, podporuje profily A2DP/AVRCP/HSP-HFP - univezalně,dosah až 10m,doba přehrávání hudby 10h, magnet neodymium,membrána o průměru 32mm,baterie Li-ion,napájecí adaptér součástí balení ...

Předem díky za odpovědi

Tak já mám taky Philipse, ale typ SHB 7100/00 a funguje to na výbornou. To A2DP je že umí podporu Stereo hudby, kde tento přístroj údaj nevlastní tak mu hraje jen monofonně, takže zní ten zvuk blbě....AVRCP je pokročilá funkce a to že s tímhle přístrojem, které to podporují dokáže přeskakovat dopředu či dozadu skladby atd. ....HSP je headset a HSP je handset profile to značí podpora těhle přístrojů, které vlastní tyto profily převážně mobilní telefony tuhle funkci splňujou snad jen levné šunty to některé funkce mají oželené takže s výběrem pozor hlavně údaje přečíst. Jinak vždyť to máš napsáno i v příručce a když ji nemáš jak ji zprovoznit tak na webu Philipse dám ti tu link na podporu kde si stáhneš návod k tomu sluchátku a podle těchto pokynů sprovozníš i tyhle sluchátka. Link je zde: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=CZ&slg=CES&cat=MOBILE_PHONE_ACCESSORIES_CA&sct=BLUETOOTH_HEADSETS_WIRELESS_SU&grp=PHONES_GR&session=20090121051702_88.100.68.88&ctn=SHB6100/00&mid=Link_UserManuals&hlt=Link_UserManuals

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu