ryder Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Nevíte kde se v Česku dá koupit Metal Slug Anthology ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Nevíte kde se v Česku dá koupit Metal Slug Anthology ? Na PSP nïkde.Vychází až 9.2.2006. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SackX Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Nevíte kde se v Česku dá koupit Metal Slug Anthology ? Na PSP nïkde.Vychází až 9.2.2006. No tak to už by se měl skoro rok někde potajnu válet :P :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Na Psp jeste nevysel a tak jsem si stahnul z www.nemix.ru aspon verzi pro pc. Je to dil 1-5 + X. Podporuje to i joystick. Proste super. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lano Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Tak uz vysel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ryder Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 jestli nekdo mate dejte sem pls linky. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Europska verzia uz vysla: Metal.Slug.Anthology.EUR.PSP-PiKMiN coskoro urobim Thread 02/2007 ISO GAMES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 jo drsné jak sjem to hrál naposledy an psp byla to farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ryder Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Europska verzia uz vysla: Metal.Slug.Anthology.EUR.PSP-PiKMiN coskoro urobim Thread 02/2007 ISO GAMES super dik, konecne uz funguje i ten rapidsafe takze si to muzu vsechno v pohode dostahovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Skvela hra, uz 2. den v mesici?! Unor bude nabitej :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Europska verzia uz vysla: Metal.Slug.Anthology.EUR.PSP-PiKMiN coskoro urobim Thread 02/2007 ISO GAMES Bohužel poškozená verze.100% funkční je od Propera ze dne 5.2.2007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Europska verzia uz vysla: Metal.Slug.Anthology.EUR.PSP-PiKMiN coskoro urobim Thread 02/2007 ISO GAMES Bohužel poškozená verze.100% funkční je od Propera ze dne 5.2.2007.Co je na tom vadneho? Ja som cital iba ze PiKMiN je p2p Release nic viac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 já si stáhnul nějakou verzi ve který mi nejde spustit šestej díl..při spuštění mě to hodí do menu a hodí chybu..je na to nějakej fix ke stažení na kterej by mi sem mohl někdo odkaz? sem teď strašně línej a nechce se mi ho hledat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Ta hra má uplně na shit grafiku a podle mého názoru je to naprostá blbost...přes 1 giga hry,kterou si můžu zahrát na 1000her.cz,se mi zdá uhozený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 mě celkem jedno v jaký grafice zabíjim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikei Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 placek: Ja sem verzi od Pikmina dohral uplne v poradku bez jediny chybicky a se mnou spooousty lidi ;) Takze je to 100% funkcni release. Nuked to bylo na verzi 3.10 OE, ale DA hned udelal revizi A a uz to slapalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filous Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Na Psp jeste nevysel a tak jsem si stahnul z www.nemix.ru aspon verzi pro pc. Je to dil 1-5 + X. Podporuje to i joystick. Proste super. 8) pls posli presnej odkaz ja to nikde nemuzu najit diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 whoswho Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Metal Slag Full cso 720Mb http://console-forum.net/showthread.php?t=18766 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ryder
Nevíte kde se v Česku dá koupit Metal Slug Anthology ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts