ramalamadingdong Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 zdravim, strasne me zajima na koho se podobam na teto fotografii. Nejde o vzhled, ale nejaka postava ze hry nebo neco takoveho :D http://213.215.107.72/fotoalbumy/161/311/mf_161311215_5f9d2a78fab489195fb5cbb2344ccb71.jpg A poznamky ze vypadam jako mutant, si nechte pro babičku, THX :) edit: vaše trapné nazory, jsou mi ukradene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 nejak mi to nejde otevrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 To je jasne : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 víš me to je ukradene... solidni odpoved, to ani vecina nevi co to je :dozey:vis vono je tezky dat si na forum plny volu fotku a ptat se koho pripominas.. :lol: ani nemuzes cekat solidni odpoved...mozna se skus zeptat na 4% forum...dostanes odpoved i nabidku....dve mouchy jednou ranou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Podobu este potvrdim tym, ze som zmorfoval tieto dve postavy :D BulkG-Man - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 heh tak to je krutý :D jen mi porad neco rika, ze na nekohos WoWka :D proste ten pohled a poloha te postavy :) ale toho G-Mana sem nečekal :lol: a dekuji neznamemu moderatorovi, ze smazal ty stupidní prispevky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 mne pripominas snake z metal gear solid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Me nepripominas nikoho.. xD .. jen nechapu ucel tohoto topicu? Maybe predvest svuj xicht? Tak to jsi na spatnem foru, aneb, jak rika Woko_o xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.