Bazim Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Zdravím, můj kamarád má už nějaký den problém s mikrofonem a vůbec nemůžeme přijít proč to nejde. Když myslím problém s mikrofonem tak tím myslím že prostě nefunguje třeba v testu hlasu to hlásí že "váš hlas nebyl rozpoznán" atp.. Prosím pomoc! Za každou radu budu moc vděčný. Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 A zkousel ten mikrak i na jinem PC? Je to jednoduche, nejdrive urcis, zda se jedna chybu na danem PC, ci mikraku.. Pokud na mikraku, tak to bude kontakt, nebo cokoliv jineho, tedy HW chyba, a pak bdu reklamace, nebo novy mikrak. Pokud na jinem PC jde, pak je to PC, pak tedy zjistit, zda se jedna o chybu ovladacu, nastaveni, ci o HW chybu zvukove karty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Jo samorezjme ze to zkousel a bez problemu funguje. Typuju to na spatny nastaveni v programu SoundMax nema s im neco zkusenoti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 klikni dvakrát dole na liste na ikonku repraku a podivej se jestli tam nemas ztlumeny zvuk u mikrofonu a pokud tam nemas mikrofon tak dej moznosti-vlastnosti a tam zaskrtni mikrofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Tak jsem se pripopjil na ten kamosuv PC pres VNC a podival se trochu na to nastaveni, ale na nic jsem neprisel :(. Zaznam jsem nahral takze kdyztak je ke stazeni zde. http://www.down.imgupload.cz/problem_s_mikrofonem.rar Snad nekdo z vas bude vedet co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Problem vyresen. Prosim LOCK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 A mohl by jsi sem napsat, cim to bylo? Ono je skvele napsat, problem vyresen a dalsi lidem se stejnym problemem mohou jen plakat, ze na to nemohou prijit.. Pak to locknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Chyba nastaveni v programu SondMax nebylo zaskrtly policko Enable ESN. Nevmi presne uz jak to tam bylo v tom videu to policko je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.