Bazim Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Odesláno Září 25, 2008 Zdravím, můj kamarád má už nějaký den problém s mikrofonem a vůbec nemůžeme přijít proč to nejde. Když myslím problém s mikrofonem tak tím myslím že prostě nefunguje třeba v testu hlasu to hlásí že "váš hlas nebyl rozpoznán" atp.. Prosím pomoc! Za každou radu budu moc vděčný. Předem díky za odpovědi. Citovat
Anonymous_ Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Odesláno Září 25, 2008 A zkousel ten mikrak i na jinem PC? Je to jednoduche, nejdrive urcis, zda se jedna chybu na danem PC, ci mikraku.. Pokud na mikraku, tak to bude kontakt, nebo cokoliv jineho, tedy HW chyba, a pak bdu reklamace, nebo novy mikrak. Pokud na jinem PC jde, pak je to PC, pak tedy zjistit, zda se jedna o chybu ovladacu, nastaveni, ci o HW chybu zvukove karty ;) Citovat
Bazim Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 25, 2008 Jo samorezjme ze to zkousel a bez problemu funguje. Typuju to na spatny nastaveni v programu SoundMax nema s im neco zkusenoti? Citovat
manek100 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Odesláno Září 25, 2008 klikni dvakrát dole na liste na ikonku repraku a podivej se jestli tam nemas ztlumeny zvuk u mikrofonu a pokud tam nemas mikrofon tak dej moznosti-vlastnosti a tam zaskrtni mikrofon Citovat
Bazim Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 Tak jsem se pripopjil na ten kamosuv PC pres VNC a podival se trochu na to nastaveni, ale na nic jsem neprisel :(. Zaznam jsem nahral takze kdyztak je ke stazeni zde. http://www.down.imgupload.cz/problem_s_mikrofonem.rar Snad nekdo z vas bude vedet co s tim. Citovat
Bazim Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 Problem vyresen. Prosim LOCK. Citovat
Anonymous_ Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 A mohl by jsi sem napsat, cim to bylo? Ono je skvele napsat, problem vyresen a dalsi lidem se stejnym problemem mohou jen plakat, ze na to nemohou prijit.. Pak to locknu. Citovat
Bazim Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 Chyba nastaveni v programu SondMax nebylo zaskrtly policko Enable ESN. Nevmi presne uz jak to tam bylo v tom videu to policko je. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.