lukyc Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 čuss potřebuju udělat pandoru jenže mam zakl. desku 058v2 a na tý to nejde, najde se někdo z příbrami kdo má slima a nechal mě to na něm udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 no tak lidi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 El Matador Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 LOL PŘÍBRAM? možná já :) sem z roželova (kousek vod příbrami) ...teda resp. tam mám chatu...slima mám, s deskou TA-088 slimv.1 už mám pár těch flashů zasebou :) jestli ceš, tak se můžem dohodnout :) EDIT: pokud chceš jenom tu baterku...no problem :) baterku vytvořim...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Září 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 LOL PŘÍBRAM? možná já :)sem z roželova (kousek vod příbrami) ...teda resp. tam mám chatu...slima mám, s deskou TA-088 slimv.1 už mám pár těch flashů zasebou :) jestli ceš, tak se můžem dohodnout :) EDIT: pokud chceš jenom tu baterku...no problem :) baterku vytvořim...:) potřebuju jen baterku dyštak mi napiš PM dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukyc
čuss potřebuju udělat pandoru jenže mam zakl. desku 058v2 a na tý to nejde, najde se někdo z příbrami kdo má slima a nechal mě to na něm udělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts