Steel Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Jak moc je xbox hlučný?Nekdo mi psal, že u filmu je to jak vysavač :D prosim napiště mi vaše zkušenosti s tím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamps Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Záleží na rychlosti mech. :) 8x to je v poho, 12x je to docela hluk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Jak moc je xbox hlučný?Nekdo mi psal, že u filmu je to jak vysavač :D prosim napiště mi vaše zkušenosti s tím :) ja mam este starej CORE(od paji:cheesygrin:) a ten rve jako krava:Di kdyz hraju:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 filmy pohoda... pri hrach kdyz si to taha data tak mi to trochu vrci ... jinak uplna pohoda (mam lite-on) btw >> xbox mam vedle pc ... takze pc mi prervava xko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 kyž se na to soustředim tak to je hrozný + přídavný hlazení ale když normal hraju a nevnímám to tak to je jendo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 no ja bych si koupil ten novy xbox premium s 60gb a lite on a nechal bych si vymenit mechaniku .. :) udelal by mi to ten "Kanalizator" myslite ze by to bylo hoodně hlučnýý? jde mi spis o ty filmy u her bych to otlik nevnimal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamps Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Nějak by se nemělo měnit.. myslím ta hlučnost ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 no jo mam jednu z prvnich verzi premium a ani mi ten zvkuk neprijde tak hroznej jako nnéni to jak nic ale pri hre to neslyslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 mě to vůbec nevadí... nevnímám to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 no to je fajn ze to nevadi ale me sps zajima jak je to moc slyšet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 no to je fajn ze to nevadi ale me sps zajima jak je to moc slyšet :) no takhle...kdyz chces tak to slysis:D...ale jinak to nevnimas...ani ja ne:D a to je co rict:)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Září 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Oukeej :) jo a DivX , AVI , DVD , FOTKY na tom teda vsechno jde j? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 Je to slyšet docela dost, např při načítaní když je ticho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 kdyby si hledal tak ppár topiců o tomhle tu už je ... při rychlosti 8x je to přijatelné při 12x je to skoro jak PC ... pokud nemáš film na minimální hlasitost tak to nevadí ;) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Jak moc je xbox hlučný?Nekdo mi psal, že u filmu je to jak vysavač :D prosim napiště mi vaše zkušenosti s tím :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts