togregor Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Tak co Zajimalo by mě jak se těšite na tuhle pařbičku,má to vyjit někdy v unoru.na Xbox360 už je venku a je tam dost brutálni grafika. Kdo neviděl tak tady sou nějaky videa http://youtube.com/results?search_query=test+drive+unlimited&search=Search O PSP verzi se toho zatim moc nevi jen tady sou nějaky informace v eng: http://psp.ign.com/articles/751/751621p1.html A ještě přidávám nějaky screeny ktery už pravděpodobně sou z PSP verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 huuustyyyy uz aby to tu bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ...uz mi lezou krkem tyhle dokola se opakujici zavody super nalestenejch a vytunenejch aut... ...uz aby vysel FLATOUT :twisted: ...zavodni hry konecne dostanou noveho krale (konec vsem NFSpeedum, JUICEDum, MIDNIGHT CLUBum a dalsim pytlovinam.. :) ) PS: priste staci, kdyz sem das mensi obrazky...(nevejdou se ani na muj sirokouhlej display :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Si kup multi mega velky domaci kino obrazovku nebo promitač aby se ti tam vešly :D No nevim doufam že to nebude takova sračka jak ty nfska ale tak se podivej na ty videa z verze na xbox fakt na to dost slintám :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 atry máš pravdu........jediný auta co podle mě za něco stojí je TOCA.........všechno ostatní je těžkej podprůměr....a Flatout má vyjít?? kdy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ...uz mi lezou krkem tyhle dokola se opakujici zavody super nalestenejch a vytunenejch aut... No nemůžu s Tebou úplně souhlasit. Pokud jsi četl alespoň nějaký článek o TDU, nebo recenzi, pak určitě víš, že to není jen NFS v jiném kabátku. Jeho hlavní síla je totiž v multiplayeru, což pevně doufám, že nebude na PSP nějak drasticky ořezaný. V týhle hře není multiplayer jen "odbočkou" od singlu, ale plnohodnotný herní mód. Můžeš totiž jezdit úplně volně po ostrově, potkávat jiný gamery, se kterýma si můžeš zazávodit (žádný lobby, žádný výběry a omezení - teda doufám) a buduješ si tak vlasní "on-line kariéru" - vyděláváš peníze, kupuješ další auta, garáže....a já nevím, co ještě všechno. Vlastně trochu pravdu máš - bude to něco jako např. NFS Carbon, ovšem mnohem víc propracovaný a všechno to bude ON-LINE s ostatníma lidma. Já se právě spíš bojím, aby tohle na PSP nebylo moc potlačený, přece jen tahle vymoženost je dost propagovaná hlavně díky Xbox Live. No uvidíme. Jinak singl asi moc převratnej nebude, to přiznávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 jn na to sem zapoměl dik za doplněni.mě se libi ta představa že budu ležet v posteli a pařit mulťák :D no jestli ale nesouhlasiš a nezkusiš to tak přijdeš o hodně :D ale je to tvuj názor každymu se libi jinej typ her :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ...uz mi lezou krkem tyhle dokola se opakujici zavody super nalestenejch a vytunenejch aut... No nemůžu s Tebou úplně souhlasit. Pokud jsi četl alespoň nějaký článek o TDU, nebo recenzi, pak určitě víš, že to není jen NFS v jiném kabátku. Jeho hlavní síla je totiž v multiplayeru, což pevně doufám, že nebude na PSP nějak drasticky ořezaný. V týhle hře není multiplayer jen "odbočkou" od singlu, ale plnohodnotný herní mód. Můžeš totiž jezdit úplně volně po ostrově, potkávat jiný gamery, se kterýma si můžeš zazávodit (žádný lobby, žádný výběry a omezení - teda doufám) a buduješ si tak vlasní "on-line kariéru" - vyděláváš peníze, kupuješ další auta, garáže....a já nevím, co ještě všechno. Vlastně trochu pravdu máš - bude to něco jako např. NFS Carbon, ovšem mnohem víc propracovaný a všechno to bude ON-LINE s ostatníma lidma. Já se právě spíš bojím, aby tohle na PSP nebylo moc potlačený, přece jen tahle vymoženost je dost propagovaná hlavně díky Xbox Live. No uvidíme. Jinak singl asi moc převratnej nebude, to přiznávám. ...necet sem zadnou recenzi..reagoval sem pouze po shlednuti screenu... ...ale to mi celkem staci...celej tenhle styl - naslapany kary, samej tunning, neony, spojlery..proste pro me vrchol nevkusu..toho vseho sem uz strasne "prejedenej" (slusne receno :) ) ..kdyz vysly prvni undergroundy, tak me to vcelku bavilo - bylo to novy a neokoukany...ale od ty doby mam pocit ze jehla na gramofonove desce neustale preskakuje a hraje dokola tu samou pisnicku ( sakra to sem napsal fakt krasne 8) ) ..a me uz to nebavi ..o to vic me potesila hra flatout, ktera je zalozena uplne na necem jinym - zbesily a vrazedny zavodeni, kde se deformujou kary -pravy kary(takovy ty stary americky siroky...do aut nevidim, ale tohle sou podel me auta :) ), kde se jezdi taky v jinym prostredi nez je mesto plny neonu, kde je prostredi interaktivni a clovek obcas "zapojuje mozek" ...to s tim zamerenim na "onlajn" je sice pekny..ale obavam se, ze to bude pouze u nextgen konzoli...na PSP mi to prijde jako moc velkej skok.. ..ikdyz by to urcite tu hru dost ozivilo...presto by vsak stale mela kabatek nablejskanejch "ala rychle a zbesile" kar... ( sory ze je to tak dlouhy...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 No tak se podivej na ty videa a uvidiš že v tomhle nejde o tuning a nablyskany je to pro to aby to přišlo co nejvic realny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 V pohodě, Tvůj názor. Popravdě mě taky už ten FF styl celkem leze na nervy, ale líbí se mi to, tak dokážu lecos překousnout :) (pokud to není úplnej brak ala Juiced Eliminator). Ale já myslím, že zrovna u TDU není tuning priorita č. 1. Jen jsem reagoval na Tvůj úsudek, jak jsi hru předem odsoudil aniž bys o ní něco četl :). Jinak FlatOut je kapitola sama o sobě, já mám na PC oba díly a jsou fakt super (mimochodem ani jeden jsem zatím nedohrál :D ). Já to beru tak, že TDU nebude určitě nijak převratná hra, ale bude to zase něco "trochu" jinýho, co okoření (a věřím, že dobrém slova smyslu) závodní hry na PSP :wink: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ...hele treba kecam..a nakonec u ni taky stravim nekolik tejdnu :) (jenom u me tyhle hry automaticky ziskavaj nedobrou startovni pozici...ale i ze zadnich mist se da probojovat dopredu 8) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 njn asi sme už zežrali to nejlepši a už neni co hrát :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 kua stala se asi smutná věc tyhle screeny sou nejspiš na ps2 verzi ale byly mezi psp screenama.na psp sou tyhle http://www.4players.de/4players.php/screenshot_list/PSP/7117/Screenshots/0/1694933/Test_Drive_Unlimited.html :twisted: ale i tak to třeba bude v pohodě, no škoda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 jde tam jezdit volnou jizdu ve meste?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Jo mužeš se pohybovat po celym ostrově bez loadovacich obrazovek a to na všech platformách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Jo ale na PS2/PSP nejsou motorky + kupování vybavení do domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 mno mozna to bude good..MOZNA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 nj gregor takova skoda ze to nejsou srceeny z psp verze :( to by se parilo o prestavkach :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ale tak podle mě ani obrázky z psp verze vůbec nevypadaj špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxic26 Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 a jako jak se tam můžeš pohybovat? to musíš mít nějak zprovoznění Wi-Fi a pak to pude!? nebo je to jak na PC že když nemáš net tak si prostě multiplayer nezapaříš?! Je to na něčem jinýmzaložený!, a Kolik to tak bude stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ale tak podle mě ani obrázky z psp verze vůbec nevypadaj špatně jako nerikam ze to vypada spatne jen kdyby to vypadalo jak gerri na zacatku ukazoval coz bohuzel pak zjistil ze je PS2 verze ja osobne na na tu hu tesim jak malej Jarda a GT4M bude podle me lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gladiator Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Ja si myslim ze tam takovej skvelej multiplayer jako je ve verzi pro xbox360 nebude pochybuju ze to psp zmakne. I kdyz nebranil bych se tomu :) Ale spis tam bude neco jako treba v NFS:Carbon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Podla mna to bude jedna z najlepsich zavodnych hier na PSP spolu s Burnoutom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 ne asi TDU a Burnout : D to sou velky klády ktery potřebujou rychle zasunout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Taky očekávám s napětím Flatout, Bugbear tvoří dle mého názoru jedny z nejlepších závodních her. Ještě před naprosto dokonalym FlatOutem jsem hrával Rally Trophy z toho enginu prej ještě FlatOut vychazi a uz to rally bylo naramne zpracovany, fakt realita ale spíše na volant (doporučuju). FlatOut to byl převrat, doslova to smetlo ostatní závodné hry. Dokonalá hratelnost, celkem realita, neskutečně propracovaný fyzikální model, to všechno dohromady dávalo dlouhou zábavu. Oba dva díly jsem dohrál na 100%( po dohrání v jedničce je pěkné video) a můžu říci že jsem zatím nehrál nic chytlavějšího a lepšího než právě FO. Konkurovat tomu může snad jen GT a to je trochu o něčem jiném. Ted hraju FO jen multiplayer kterej mě ani po roce neomrzel. Jednička mi přesto připadá lepší než dovjka, chvíli trvá než se dostanete do ovládání ale potom jsou o to větší požitky ze závodění. Taky si všimněte že na Fo se nic netrhá, naprosto vyladěnej engine, ta hra má na víc než 300kč (ne že bych chtěl aby stála víc) :) Burnouty se mi na PSP nelíbej prostě mě to nevzalo, vůbec auta od EA mi nějak neseděj. To RR je lepší. Od TDU nic neočekávám, protože co jsem hrál nějaký díl na PC nevzalo mě to. Kdyby se chtěl někdo dát FlanOuty online at se ozve na ICQ.(ze atry:-) Občas se taky jezdí na GameParku. Parim jedničku i dvojku. Jednička mi de víc 8) www.flatoutforum.wz.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.