Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Help se Sluchátkama

gig56

Otázka

4992525_01?$08_product_detail$Čaute všichni,4992509_01?$08_product_detail$4992491_01?$08_product_detail$

potřeboval bych pomoc s výběrem sluchátek je jedno jaký headphones,earphones etc. ...

hlavně mi jde o kvalitní zvuk

zatim jsem koukal na tyhle:

PRO3AA_1.jpg?OpenElement

já chci sluchátka k PSP

a máte někdo zkušenost se sluchátkama wesc?

já jsem je našel ve skate shopu na americkejch stránkách

http://shop.pacsun.com/guys/new-brand-wesc/index.cat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

cim vetsi sluchatka tim hlasitejsi vydavaji zvuk ale i kvalitni ale tim vic to zere baterku :D ja mam obycejny sluchatka od mp3 a kdyz to mas hlasitost tak v pulce tak je to kvalitni zvuk, ale v ruchu mesta by byla vetsi hlasitost lepsi ale raci budu poslouchat min kvalitni zvuk a hrat o 2 hod vic nez poslouchat kvalitni zvuk a min si zahrat (nebo serfovat na netu) EDIT : sry asi sem ti tim moc nepomohl :D :D

Odkaz ke komentáři

• 0

takovy velky kravy k PSP jo? ja bych rekl ze je to zbytecny a neni to moc na verejnost:) kup si naky pekny pecky nebo naky takovyhle http://www.alza.cz/sennheiser-pmx-100-otevrena-d59048.htm to cos ukazoval je fakt velky k PSP max tak na doma a kdyz budes lezet bude to nepohodlny

Odkaz ke komentáři

• 0

Koss/ Sennheiser... Koss jsou lepší ve srovnání se Sennheisery, dlouho sem si také myslel, že Sennheiser jsou lepší, ale! ve srovnání všech Sennheiser a Koss sluchátek na tom vychází lépe Koss. Sennheiser má bohužel i vyšší ceny. S WESC zkušenost nemám, osobně bych ale vybíral mezi těma dvěma sluchátkama.

Pokud chceš být stylový, kup si Skullcandy, pokud chceš být lamka v houfu, hurá do Koss Porta Pro, má je každá druhá lamka... Sorry lidi, ale mít sluchátka jak každý druhý není zrovna "cool" - neříkám, že Porta jsou špatné! Pokud bys chtěl pecky, tak určitě Koss The Plug, lepší pecky neznám (-> někdo ano?)

Já osobně mám sluchátka Sennheiser RS-130 Wireless na doma a Koss P16 na venek. (Teď bych si už koupil The Plug, na doma jsou ty bezdráty Sennheiser nepřekonatelné! :bash:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu