Sim3to Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 Kamos s PSPckem mi poslal odkaz na youtube s podobnou hrou jako GoW, podle videa to vypada docela dobre. Dost to pripomina ten GoW (akorat bez toho namakanyho :)) Oficial site : http://www.devilmaycry.com/
Arcane Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 neznáš Devil May Cry 4? :) je t obestová hra. už jsem ji na pc dohrál, ale radi mti, hraj to s gamepadem
Sim3to Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 neznáš Devil May Cry 4? :) je t obestová hra. už jsem ji na pc dohrál, ale radi mti, hraj to s gamepadem jaj tak nic :D ja moc PC hry nehraju, leda tak dotu a to je tak vse :) ale nic, urcite aspon nekdo uvita :)
Rune Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 omg ale to je sakra známá hra a nevymlouvej se že moc Pc hry nehraješ, protože je to spíš konzoloidní hra :D mě jakž takž bavil třetí díl ale tenhle je nuda
Sim3to Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2008 omg ale to je sakra známá hra a nevymlouvej se že moc Pc hry nehraješ, protože je to spíš konzoloidní hra :D mě jakž takž bavil třetí díl ale tenhle je nuda lol tak mi never.... Ne kazdej hraje furt hry :D. Jinak jak koukam tak dobra hra :D urcite stahnu a vyzkousiM :D
Sony108 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Odesláno Září 27, 2008 njn můžu jenom doporučit otočil sem to asi no 5krát
Recommended Posts