Sim3to Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Kamos s PSPckem mi poslal odkaz na youtube s podobnou hrou jako GoW, podle videa to vypada docela dobre. Dost to pripomina ten GoW (akorat bez toho namakanyho :)) Oficial site : http://www.devilmaycry.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 neznáš Devil May Cry 4? :) je t obestová hra. už jsem ji na pc dohrál, ale radi mti, hraj to s gamepadem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 neznáš Devil May Cry 4? :) je t obestová hra. už jsem ji na pc dohrál, ale radi mti, hraj to s gamepadem jaj tak nic :D ja moc PC hry nehraju, leda tak dotu a to je tak vse :) ale nic, urcite aspon nekdo uvita :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 omg ale to je sakra známá hra a nevymlouvej se že moc Pc hry nehraješ, protože je to spíš konzoloidní hra :D mě jakž takž bavil třetí díl ale tenhle je nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 omg ale to je sakra známá hra a nevymlouvej se že moc Pc hry nehraješ, protože je to spíš konzoloidní hra :D mě jakž takž bavil třetí díl ale tenhle je nuda lol tak mi never.... Ne kazdej hraje furt hry :D. Jinak jak koukam tak dobra hra :D urcite stahnu a vyzkousiM :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 njn můžu jenom doporučit otočil sem to asi no 5krát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts