Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LEGO STAR WARS II ORIGINAL TRILOGY

Wartryton

Recommended Posts

Mel jsem problem nesla mi ulozit hra :( tak chci upozornit kterym to taky nepujde :!: .No proste po misi se mi to nechtelo ulozit prej ze tam mam malo mista a pritom jsem tam mel 3GB :shock: .jestli se vam to stane tak si vymente kartu a pujde vam to :) udelal jsem to a hned mi sla.a je to mazec hra. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, LSW II je super. To nekonečný zabíjení trochu zamrzí, ale i vzhledem k tomu, že Ti to pokaždý ubere pár drobných, tak se to dá překousnout a snažit se, aby Tě nezabili. Já sem toho teď na chvíli nechal, protože už hledám jen skrytý kanystry a sbírám peníze na bonusy a další postavičky. A některý jsou fakt řekl bych až nešikovně schovaný. Třeba v první části čtvrtý epizody mi chybí jeden jedinej, abych splnil všechno (nešel jsem všechny kostky, projel hledání kanistrů načas....) a zaboha ho nemůžu najít. A to jsem prolezl snad fakt úplně všechno...

Odkaz ke komentáři

no ses tam ve skupinkach treba ve dvou atd. a je tam dobry ze si muzes zahrat jakou kolif epizodu ale V IV IIV jsou nejrosirenejsi ty 1... 2 a 3 tam bojujes jenom s hlavnim hrdinou.zatim moc nejsem daleko koupil jsem si to v sobotu a nemam na to moc cas.

Odkaz ke komentáři

prepinas si tam libovolne postavicky....to je na tom dobry pac kazda postavicka ma naky jiny vlastnosti...no vlastnosti.....spis kazdej jinak skace a obi-van ma svetelnej mec...to je asi tak vsechno...ale jinak hra nema chybu jenom nekdy sou jak rikal JAJAR ty veci nekdy divne schovany

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
To já sem se zasek ve 3. misi v IV . Tam jak sou ty senzory, který nechtěj pustit dál roboty (R2D2 a C3PO)... Nevíte někdo co s tim?
Musíš vyskočit s někym ...nevim s kym (MUSI MIT BLASTER) nebo nakou jinou pistolku a sestrelit to.Doufam ze to je to co si myslis
Odkaz ke komentáři

ja mam ted problem s 5 serii a s prvni misi......nevim co tam mam delat...lita se tam takovou stihackou v zime...
to je hrozný,s tim má problém snad kadžej druhej,musíš vzít tu kouli na začátku nalevo a rozbít s ní tu zed vpravo vzadu

no to jsem udelal...no ale dal..

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
doprkvancic :D jak se ptal wartrytom jak na zacatku ty paty epizody s tou stihackou :wink: sem v koncich...mam vzit tu kouli (kterou se mi snazej sebrat ty cerny svine :D ) a mam ji dopravit k ty zdi?nebo jak ze je to presne?
vemeš kouli a letíš dorpava nahoru až uplně dozadu ke zdi a tam to hodíš(tu zed poznáš,takovej vchod do jeskyně)
Odkaz ke komentáři

Já si nemyslím, že to dohrál za 2 dny na 100%. Možná tak prošel všechny epizody, ty jsou totiž celkem krátký, ale vysbírat všechny bonusy a postavičky určitě nee :) . Když si to stáhneš, budeš mít prakticky stejnou hru, jako na PC (co jsem zkoušel demo, tak je to stejný, akorát na PSP tam není tak "živo").

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu