Wartryton Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Mel jsem problem nesla mi ulozit hra :( tak chci upozornit kterym to taky nepujde :!: .No proste po misi se mi to nechtelo ulozit prej ze tam mam malo mista a pritom jsem tam mel 3GB :shock: .jestli se vam to stane tak si vymente kartu a pujde vam to :) udelal jsem to a hned mi sla.a je to mazec hra. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 jj, super hra hrál sem ji na PC a teď i na miláškoj :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 dobra hra..jedna z nejlepsich.ale musis logicky myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 tak tahle hra nema chybu...jenom mozna skoda ze te muzou zabijet do nekonecna....kdyby to tak nebylo aspon by se prodlouzila dylka hrani i kdyz i ta je hoooodne dlouha...ale jinak supr hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Jj, LSW II je super. To nekonečný zabíjení trochu zamrzí, ale i vzhledem k tomu, že Ti to pokaždý ubere pár drobných, tak se to dá překousnout a snažit se, aby Tě nezabili. Já sem toho teď na chvíli nechal, protože už hledám jen skrytý kanystry a sbírám peníze na bonusy a další postavičky. A některý jsou fakt řekl bych až nešikovně schovaný. Třeba v první části čtvrtý epizody mi chybí jeden jedinej, abych splnil všechno (nešel jsem všechny kostky, projel hledání kanistrů načas....) a zaboha ho nemůžu najít. A to jsem prolezl snad fakt úplně všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 to je jako by mel ten panacek nesmrtelnost a to je na tom blby a jinak je to gooooood hra. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mace Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Hmm, SW mam moc rad, ale na PC verzi byl kamen urazu nutnost dalsiho hrace, kdyz hrajes sam tak dalejko nezajdes, je tomu tak i u PSP verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 no ses tam ve skupinkach treba ve dvou atd. a je tam dobry ze si muzes zahrat jakou kolif epizodu ale V IV IIV jsou nejrosirenejsi ty 1... 2 a 3 tam bojujes jenom s hlavnim hrdinou.zatim moc nejsem daleko koupil jsem si to v sobotu a nemam na to moc cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 prepinas si tam libovolne postavicky....to je na tom dobry pac kazda postavicka ma naky jiny vlastnosti...no vlastnosti.....spis kazdej jinak skace a obi-van ma svetelnej mec...to je asi tak vsechno...ale jinak hra nema chybu jenom nekdy sou jak rikal JAJAR ty veci nekdy divne schovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 To já sem se zasek ve 3. misi v IV . Tam jak sou ty senzory, který nechtěj pustit dál roboty (R2D2 a C3PO)... Nevíte někdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Neznáte někdo link na full verzi? Já mám rip, ale v něm nejsou u videa zvuky a to mě štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 To já sem se zasek ve 3. misi v IV . Tam jak sou ty senzory, který nechtěj pustit dál roboty (R2D2 a C3PO)... Nevíte někdo co s tim?Musíš vyskočit s někym ...nevim s kym (MUSI MIT BLASTER) nebo nakou jinou pistolku a sestrelit to.Doufam ze to je to co si myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 ja mam ted problem s 5 serii a s prvni misi......nevim co tam mam delat...lita se tam takovou stihackou v zime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 ja mam ted problem s 5 serii a s prvni misi......nevim co tam mam delat...lita se tam takovou stihackou v zime...to je hrozný,s tim má problém snad kadžej druhej,musíš vzít tu kouli na začátku nalevo a rozbít s ní tu zed vpravo vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 ja mam ted problem s 5 serii a s prvni misi......nevim co tam mam delat...lita se tam takovou stihackou v zime...to je hrozný,s tim má problém snad kadžej druhej,musíš vzít tu kouli na začátku nalevo a rozbít s ní tu zed vpravo vzadu no to jsem udelal...no ale dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Neznáte někdo link na full verzi? Já mám rip, ale v něm nejsou u videa zvuky a to mě štve. tak to o hodne prichazis.....ty videa sou best na ty hre.....jinak sorry nemam co potrebujes mam origo :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Co mám dělat na konci 4. mise ve IV.? Ty věže sem už roztřílel a s takovým tím vlevo vzadu sem votočil a vylezla mi taková divná věc a tu sem roztřílel... co dál???? EDIT: Tak už sem to vyřešil. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 doprkvancic :D jak se ptal wartrytom jak na zacatku ty paty epizody s tou stihackou :wink: sem v koncich...mam vzit tu kouli (kterou se mi snazej sebrat ty cerny svine :D ) a mam ji dopravit k ty zdi?nebo jak ze je to presne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 doprkvancic :D jak se ptal wartrytom jak na zacatku ty paty epizody s tou stihackou :wink: sem v koncich...mam vzit tu kouli (kterou se mi snazej sebrat ty cerny svine :D ) a mam ji dopravit k ty zdi?nebo jak ze je to presne?vemeš kouli a letíš dorpava nahoru až uplně dozadu ke zdi a tam to hodíš(tu zed poznáš,takovej vchod do jeskyně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 aaaaha tak tohleto..ja myslel ze to sou ty brany takovy....tak dik du to zkusit.... a dal? jak tam sou ty ctyrnohy potvory...sakra ty nazvy tech robotu ze star wars mi nikdy nesli :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 aaaaha tak tohleto..ja myslel ze to sou ty brany takovy....tak dik du to zkusit....ty brány tam jsou jen kvuli součástkám (ty kredity nebo co to je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Mám to stáhnout na miláška myslíte??? sem to na kompu dohrál asi za 2 dny tak nevim estli by mě to bavilo na miláškoj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 no kdyz to dohrajes za dva dny na 100% tak ti pogratuluju...jinak rozhodne stahni je to jedna z nej her....i kdyz ted ten zimni level me pekne stve... :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Já si nemyslím, že to dohrál za 2 dny na 100%. Možná tak prošel všechny epizody, ty jsou totiž celkem krátký, ale vysbírat všechny bonusy a postavičky určitě nee :) . Když si to stáhneš, budeš mít prakticky stejnou hru, jako na PC (co jsem zkoušel demo, tak je to stejný, akorát na PSP tam není tak "živo"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 hm to jo....to vysbirani to je des....ale i ty epizody ze dohral se mi nezdaj...nebo nejsem ten spravnej paran :D pac ja si to nedovedu predstavit ze bych i ty epizody dohral tak rychle... :wink: jinak JAJARE tys to uz dohral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.