Mc7Matt Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Čaute...nemáte někdo náhodou PES 2009 demo ?... Mělo to vyjít společně s demem od fify,ale nic jsem nenašel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Jj, přesně tak..není to k nalezení, ale dočetl jsem se, že to zrušili to datum..ale mělo by to vyjít v nejbližších dnech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 Demo uz vyslo a plna hra vyjde 17.10. http://bonusweb.idnes.cz/pc/karta/pro-evolution-soccer-2009-0sa-/download/article.7292.idn Tady se da demo stahnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 a co na to demo říkáte já říkám hrůza oproti fifě ( nechci zakládat novej topic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Jo, podle mě to jde od BESTOVNí hry pomalu na hranice velké arkády...mě se tento ročník vůbec nelíbí..s každou sérií je to právě opak FIFY..FIFA začinala jako arkáda a proti PES neměla dříve šanci, ale čím vyšší ročník, tím je ta simulace reálnější, například FIFA 09 je fakticky BOMBA..tím myslím konzolovou verzi hry(XBOX360,PS3). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Jo, podle mě to jde od BESTOVNí hry pomalu na hranice velké arkády...mě se tento ročník vůbec nelíbí..s každou sérií je to právě opak FIFY..FIFA začinala jako arkáda a proti PES neměla dříve šanci, ale čím vyšší ročník, tím je ta simulace reálnější, například FIFA 09 je fakticky BOMBA..tím myslím konzolovou verzi hry(XBOX360,PS3). přesně a ještě mě dorazilo menu které se mě zdá na fotbal hodně nevkusné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 Prostě celkově tento ročník jde úplně mimo mne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelacicek Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Pro Evo je a bude lepší než FIFA než se EAsports naučí dělat pořádně sportovní hry. Fifu 09 sem nehrál a posudím tyto dva ročníky až budu mít možnost si zahrát. Jinak Fifa 07,08 bylo to samé grafika, hratelnost, realita pohybu. AI prostě tragedie narozdíl od PES 08.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Jj, to jsem čekal, že přijde taková odpověd, já neříkám, že je to špatnej fotbal, a PES 2008 asi bylo lepší než FIFA 08, ale devítka se nemůže z fifou srovnávat(já osobně jsem kromě menu v pes 09 nic rozdílného nepoznal od pes 08). Každý má rád to svoje pravé ,,ořechové" nijak to neshazuji, ale i největší portály o hrách(například IGN) prohlásili, že je to nejlepší fotbalová hra za posledních 10 let a to už není názor amatera, ale toho, který serie fotbalu hraju již od počátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 ^^ ono de o to že na Xoboxu/PS3 jasně vítězí FiFA ... o tom ani nejsou pochyby ... ale ted sme v PC sekci - a na PC jasně vyhrává nový Pro Evo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Ježiš on myslel PC, aha tak to jo, to je jasná, že vítězí PES..já si to spletl, neuvědomil jsem si, že jsem v PC sekci :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts