.Den Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Muzete doporucit nejake hry pro multiplayer na jedne konzoli? Znam Worms Open Warfare 2 a Advance Wars. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 hra se jmenovala "Lol" ale to je pro vic aby to byla nejaka sranda. Je to o tom ze jeden da otazku, nebo prikaz a vsichni to msuej u sebe udelat. (Videl jsem priklady jako nakresli Dartha vadera atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 myslím že by měl takhle jít i age of empire ... a všechny takový tahový strategie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Video games hero je také pro dva. Stačí si dát bonusy a RED VS BLUE ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Diky diky. ^^ Dalsi hry vitany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triple T Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Ještě jsem jej nezkoušel, ale Marshmallow Duel podporuje simultánní multiplayer pro dva hráče na jedné konzoli. Původní DOSový Mduel mám opravdu rád, takže si kvůli tomuhle asi koupím flashkartu. Znáte nějaké podobné? Napadají mě jen Micro Machines, které se na single machine multiplayer hodí výborně, ale jak znám MMV4, určitě i tuhle fičuru z předchozích her série nezapomněly vypustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Eště ve Wariovi se dá sehnat item, díky kterýmu můžeš hrát pong na dva. Jestli si ovšem dobře pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triple T Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Ještě jsem jej nezkoušel, ale Marshmallow Duel podporuje simultánní multiplayer pro dva hráče na jedné konzoli. Původní DOSový Mduel mám opravdu rád, takže si kvůli tomuhle asi koupím flashkartu.Už jsem jej zkoušel, s DSTT (nevím, jestli je to důvod chyby) mi nefunguje ukládání statistik a nastavení, ale základní hratelnost má jenom málo bugů a celkově je docela dobrá, bohužel IMHO zdaleka ne tak dobrá, jako v DOSové verzi.Napadají mě jen Micro Machines, které se na single machine multiplayer hodí výborně, ale jak znám MMV4, určitě i tuhle fičuru z předchozích her série nezapomněly vypustit.Lameboy naštěstí Micro Machines 2 a Micro Machines V3 spouští bez problémů, to je docela dobrá náhrada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakrassMasakrass Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 No ale máme tady i známou klasiku jako máme Track Manii, Novou Trackmanii turbo a pak jeste castle wars.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.