W@rn!ng Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Čus,muzete mi sem hodit odkaz kde je veskery info o tyhle verzi?A chci se zeptat jestli se tahle verze prehriva a jak dlouho vydrzi lejsr.Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Čus,muzete mi sem hodit odkaz kde je veskery info o tyhle verzi?A chci se zeptat jestli se tahle verze prehriva a jak dlouho vydrzi lejsr.Dik info si vygoogli a zahriaval sa len prvy typPSTwvo 70004 .75004 a 77004 by sa uz nemali zahrievat ja mam 77004 a s tymto priblem nemam!:tick::tick: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISMAX Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Čus,muzete mi sem hodit odkaz kde je veskery info o tyhle verzi?A chci se zeptat jestli se tahle verze prehriva a jak dlouho vydrzi lejsr.DikAhoj..Laser ti může vydržet klidně celý život,nebo taky méně než jeden rok..záleží jak často hraješ a jak se ke konzoli chováš..:blink: Pokud přehráváš hlavně pálený hry nebo jen originální..to vše se započítává do životnosti PS2.Jinak s verzí 75004 bys problém mít neměl..Dáváme do nich jak čipy tak Swap Magic a je to stabilní.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts