W@rn!ng Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Odesláno Září 27, 2008 Čus,muzete mi sem hodit odkaz kde je veskery info o tyhle verzi?A chci se zeptat jestli se tahle verze prehriva a jak dlouho vydrzi lejsr.Dik
JAK Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Odesláno Září 28, 2008 Čus,muzete mi sem hodit odkaz kde je veskery info o tyhle verzi?A chci se zeptat jestli se tahle verze prehriva a jak dlouho vydrzi lejsr.Dik info si vygoogli a zahriaval sa len prvy typPSTwvo 70004 .75004 a 77004 by sa uz nemali zahrievat ja mam 77004 a s tymto priblem nemam!:tick::tick:
SERVISMAX Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2008 Čus,muzete mi sem hodit odkaz kde je veskery info o tyhle verzi?A chci se zeptat jestli se tahle verze prehriva a jak dlouho vydrzi lejsr.DikAhoj..Laser ti může vydržet klidně celý život,nebo taky méně než jeden rok..záleží jak často hraješ a jak se ke konzoli chováš..:blink: Pokud přehráváš hlavně pálený hry nebo jen originální..to vše se započítává do životnosti PS2.Jinak s verzí 75004 bys problém mít neměl..Dáváme do nich jak čipy tak Swap Magic a je to stabilní.;)
Recommended Posts