MartanCJ Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Chtěl bych si stáhnout nějaký golf, ale nevim jaký je nej co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Ja jsem si zamiloval Everybodys Golf. Jednoduchej a zabavnej. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Everybody je super.......Tiger 07 taky......ten je spíš pro ty soutěživější............Every je zábava.........pak je ještě Pro stroke golf, ale ten stojí za prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Nejlepší je golf v reálu:) ten pocit když míček letí 200m...HOLE IN ONE! ne hole in one sem ještě nedal :D Abych nebyl úplně OT, tak nejlepší je určitě Tiger Woods 07 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Nejlepší je golf v reálu:) ten pocit když míček letí 200m...HOLE IN ONE!ne hole in one sem ještě nedal :D Abych nebyl úplně OT, tak nejlepší je určitě Tiger Woods 07 Ja v realu pouze zkosel odpaly, ale je to opravdu suprovy. Fakt me to bavilo. Bohuzel neni a cas a to nejhlavnejsi pro Golf a to jsou penize. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Everybody's Golf je bezkonkurencni,pro mne osobne jedna z top 10 her vubec :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 no nejlepsi je podle me urcite Tiger 07 (jedna z TOP 5 her na psp pro me) jsem i infrastructure player tehle hry ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Nejlepší je golf v reálu:) ten pocit když míček letí 200m...HOLE IN ONE!ne hole in one sem ještě nedal :D Abych nebyl úplně OT, tak nejlepší je určitě Tiger Woods 07 V telči jsem dal 302 metrů......ale to byla jamka dost z kopce a já byl naštvanej a tak jsem to narval a byla z toho flaška šampáňa za Long drive :D ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 kdybych nepřišel ve vietnamu o golfoví vozítko tak bych ted v lete nemusel hrát minigolf:/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Hodil by mi tu nekdo ten Everybody's Golf :? Prosim prosim slipy nosim :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Nejlepší je golf v reálu:) ten pocit když míček letí 200m...HOLE IN ONE!ne hole in one sem ještě nedal :D Abych nebyl úplně OT, tak nejlepší je určitě Tiger Woods 07 V telči jsem dal 302 metrů......ale to byla jamka dost z kopce a já byl naštvanej a tak jsem to narval a byla z toho flaška šampáňa za Long drive :D ..... wow... ses borec ;-)302 metru je kolik? 330 yardu? ses borec.. ale to nebyla HOLE IN ONE co? to bylo aspon na Par 4 :)... eagle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 byl to čtyřpar v Telči jamka č 3..tuším 405 metrů.....ale to pálíš nad úrovní ferveje (asi 30 m)..ale zahrál jsem tam par.......druhou na green a pak sem nedal dvoumetrovej putt........byl jsem 6. z 37........jenom protože jsem patoval jak kreten sem dopad jak dopad... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Eagle určitě..těch 200m sem tak plácnul, jamky vždycky nejsou rovně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 hm taky bych si zahral :P jenze zadny hriste tu neni a ani dlouho nebude :D tady mate moji HOLE IN ONE.. bohuzel jen virtualni :P http://youtube.com/watch?v=41Eo62kvFZg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 hm taky bych si zahral :P jenze zadny hriste tu neni a ani dlouho nebude :Dtady mate moji HOLE IN ONE.. bohuzel jen virtualni :P http://youtube.com/watch?v=41Eo62kvFZg tím líp, že je virtuální..bolej mě záda a nechce se mi běhat 300 metrů pro míček:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 hm taky bych si zahral :P jenze zadny hriste tu neni a ani dlouho nebude :Dtady mate moji HOLE IN ONE.. bohuzel jen virtualni :P http://youtube.com/watch?v=41Eo62kvFZg tím líp, že je virtuální..bolej mě záda a nechce se mi běhat 300 metrů pro míček:) ja bych klidne behal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 nedate tu nekdo link na torrent na ten Everybody's Golf?prosim? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 Tak si stáhnu asi Tigera i to Everybodys golf no !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 nedate tu nekdo link na torrent na ten Everybody's Golf?prosim? :) našel sem akorát tohle,ale má špatnej Health...ale zkusit to můžeš !!!! http://btmon.com/Games/Unsorted/Everybody_s_Golf_EURO_ENG_PSP_UMD_Multi-5.torrent.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 nedate tu nekdo link na torrent na ten Everybody's Golf?prosim? :) našel sem akorát tohle,ale má špatnej Health...ale zkusit to můžeš !!!! http://btmon.com/Games/Unsorted/Everybody_s_Golf_EURO_ENG_PSP_UMD_Multi-5.torrent.html za 35min to sosnu z rapidu...ale dik :) taky jsem to hledal a nic jsem nenasel..tak to radsi stahnu z toho rapidu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 nedate tu nekdo link na torrent na ten Everybody's Golf?prosim? :) našel sem akorát tohle,ale má špatnej Health...ale zkusit to můžeš !!!! http://btmon.com/Games/Unsorted/Everybody_s_Golf_EURO_ENG_PSP_UMD_Multi-5.torrent.html TADY JE TIGER 07 A JEDE UPLNĚ KRÁSNĚ STAHOVÁNÍ!!!! http://btmon.com/Games/Unsorted/psp_PSP_-_Tiger_Woods_PGA_Tour_07_English_UMDRIP_WwW.GamesTorren.torrent.html :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 Ja sem zatim jenom odpaloval 100micku ale bylo to fajn na poslednich deset dem se riplizoval 200m dal sem asi 180m (s pomoci trenera) ale libilo se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts