^ToMmY^ Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Zdravíčko :) Zajímá mě váš názor na modelovou železnici... Chtěl bych si doma neco takoveho mensiho postavit a kdyby tu nekdo byl zkuseny urcite by se hodili rady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 no tak predne k tomu potrebujes opravdu hodne penez ... vlacek stoji cca 5000 ... kazdy vagon pak cca 500 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 no proto rikam mensi :) nejaky analogovy start set za 2500 nejaky ty stromy kolejivo vyhybky budovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Můj děda to mněl vždy na vánoce stavěl vláčky:D jako docela sem se na tom zabavil když jsem byl malej domy a stromy si dělal sám a mosty tunely atd a vlaky kupoval jestly najdu fotu tak pošlu mněl to moc good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 urco posli ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 super aj ja som nad tym rozmyslal nejake optikou riadene vyhybky a priecestia nice len daj pozor na mierku, drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 to já toho mám na pudě hafo ale už to nepoužívám ale když jsem si stím hrál to byla řežba mosty tunely atd... jes fakt že je to drahá zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Jde o to kolik chceš do toho vložit a taky jaká velikost ti vyhovuje nejznámější v ČR je asi TT s tim sem si taky dřív hrával ale jinak jsou i menší ty sou pak dražší.....Modelaření chce investici a velkou trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Shifter neprodal bys mi neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Shifter neprodal bys mi neco ? Promin ale máme toho plnou půdu a má to v sobě nevyčíslitelnou částku a každým rokem to stoupá když si řekneš že to můj táta má od 8 let a ted je mu 36 jednou budem milionáři .-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Di di toho....taky jsem měl želelnici.....4 lokomotivy a asi 27 vagonů....a jestli můžu radit kupuj na Aukru......jsou tam vagony cca 50-150 a lokomotivky tak od 500 vejš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 wille a ty nejake zbytky nemas ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 JJ, tohle je krásná věc, když sem byl malej , tak sem si s tím vždycky na chalupě hrál, kde je to teď, nevím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.