Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

12 vět o Londýně

Wartryton

Recommended Posts

právě to se mi nechce :D ja chci dostat proste 12 vet o Londyne :D nejaky vety ze zakladni skoly odmena bude jista !! :)

Lol, to je jako kdyby jsi měl hlad, dostal by jsi rohlík a chtěl bys ho ještě předžvýkat...Vím prd o tom do jaké míry se bere angličtina v 9.tř. Už je to opravdu nějaký ten pátek za mnou. Těch vět je tam víc než dvanáct, tak si to laskavě pročti. Najdi si věty které si dokážeš přeložit a ty použij, nebo uprav podle sebe. Odměnu si můžeš nechat

BTW. V angličtině dávej pozor, bude se ti hodit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hned upozornuji,ze moje ang neni nejlepsi a ze jsem to okpiroval z WIKI

1.LONDON is the capital and city in the United Kingdom.An important settlement for two millennia, London's history goes back to its founding by the Romans.

2.London is one of the world's leading business, financial and cultural centres,and its influence in politics, education, entertainment, media, fashion and the arts contribute to its status as a major global city.

3.The city is a major tourist destination both for domestic and overseas visitors.

4.As of 2006, it has an official population of 7,512,400 within the boundaries of Greater London and is the most populous municipality in the EU.

TEMATA na LONDON:THE FIRST METRO IN THE WORLD,THE BEST FOOTBAL ON THE WORLD,INTRESSTING ARICHTEKTURE.ONE OF THE BIGGEST CITY OF EU,nejvetsi je moskva,doprava je hodne problematicka atd.atd.atd.atd:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu