Wartryton Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Prosím anglicky mi napište 12 vět o Londýně... Máme to mít do Angličtiny.... chodím do 9třídy tak at to nevypada ze jsem to nekde opsal :D diky poslu crds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/London http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_London něco si z toho určite poskládáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 právě to se mi nechce :D ja chci dostat proste 12 vet o Londyne :D nejaky vety ze zakladni skoly odmena bude jista !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 právě to se mi nechce :D ja chci dostat proste 12 vet o Londyne :D nejaky vety ze zakladni skoly odmena bude jista !! :) Lol, to je jako kdyby jsi měl hlad, dostal by jsi rohlík a chtěl bys ho ještě předžvýkat...Vím prd o tom do jaké míry se bere angličtina v 9.tř. Už je to opravdu nějaký ten pátek za mnou. Těch vět je tam víc než dvanáct, tak si to laskavě pročti. Najdi si věty které si dokážeš přeložit a ty použij, nebo uprav podle sebe. Odměnu si můžeš nechat BTW. V angličtině dávej pozor, bude se ti hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 hned upozornuji,ze moje ang neni nejlepsi a ze jsem to okpiroval z WIKI 1.LONDON is the capital and city in the United Kingdom.An important settlement for two millennia, London's history goes back to its founding by the Romans. 2.London is one of the world's leading business, financial and cultural centres,and its influence in politics, education, entertainment, media, fashion and the arts contribute to its status as a major global city. 3.The city is a major tourist destination both for domestic and overseas visitors. 4.As of 2006, it has an official population of 7,512,400 within the boundaries of Greater London and is the most populous municipality in the EU. TEMATA na LONDON:THE FIRST METRO IN THE WORLD,THE BEST FOOTBAL ON THE WORLD,INTRESSTING ARICHTEKTURE.ONE OF THE BIGGEST CITY OF EU,nejvetsi je moskva,doprava je hodne problematicka atd.atd.atd.atd:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 konec díky už jdu na to :D lock pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.