Lisien Odesláno Březen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2006 Plánované uvedení na trh : rok 2006 Citovat
Dolik Odesláno Březen 16, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2006 Docela good grafika,ale až se to rozjede to bude tepr filmová grafika:D Ale do roka možná do dvou to pc ps3 předežene:) Citovat
Lisien Odesláno Březen 16, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Březen 16, 2006 Klávesnice/myš a Gamepad je jen o síle zvyku, je jasné, že ten kdo ještě nedržel v ruce ovladač z PS2, tak ho drží jak prase kost a kroutí se sním a nadává o své neschopnosti ovládání hry....Hraji jak na PC tak i na PS2 a gamepad z PS2 mi daloko víc sedí na Auta (Burnout atd.analog) tak i na bojovky (Soul Calibur, tekken atd.) sporty (SSX on Tour, fotbal, hokej atd.) na Third person akce i FPS akce, hold když si na to zvykneš, tak s tím gamepadem dokonale srosteš a vše se hraje naprosto skvěle.Přiznávám, že FPS akce se hrajou lím na myši/klávesnice, pač ta citlivost zaměřování je citlivější, ale jak říkám pár hodil a střílíš ze snajperu jako Vasilij Zaitzev.Každopádně nechci tady nikoho moralizovat, Kdo prostě sedí jen u Kompu, tak ať si klidně zůstane u kompu.A nekoupit si PS3 jen proto , že mi vyhovuje klávesnice a myš no nevím...mimo jiné na PS2 se prodává jak klávesnice, tak i myš, tak na PS3 bude taktéž prodávaná.Mimo to u PS3 bude Sony více otevřenější, vztřícnější a bude se snažit zajistit online hraní i u nás v ČR díky nějakýmy dotacemy, snad to vyjde...uvidíme.Každopádně končím debatu PS3 či PC.Tohle je Topic o hře na PS3 a ne diskutování co je lepší vlastnít.Nejlépe to i to a je to. :D Citovat
Becks Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2007 Toto je pařba...Demo hraju pořád a až to výjde tak to určo plánuju Citovat
placek Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2007 Tak tuhle hru jsem dneska dohrál.A je velmi osvěžující.Hlavně ta zrychlená palba-to je fakt úlet!Doporučuji všem. Citovat
mansda36 Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2007 Jo ja zatim hral demo :D na ps 3 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.