Dzunk Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Cau, tak sem dneska zapnul xko a uz se mi nepripoji k netu i kdy pres noc se s tim nic nedelalo a pc normalne jde a pise mi to chybu v MTU. Je to ban ? taky myslm ze melo bejt od rijna naky navyseni rychlosti k jesi mi s tim neco neudalalo upc..... pls help diky:cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Dneska je odstavene LIVE celej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 jo presne jak pise martin,dneska se pripravuje live na vylepseni a celej den nepojede LOCK PLS ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 fakt? no supeeeeeeer. ty we ja se lekl jak prase tak to lock pls :). dik martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 prosimtě dneska vypadlo live všem lidem ... jelikož se livko upravuje pro uživatele... zablokovaly ho pro všechny na 1 den takže vklidu mě také nejede předtim na toto upozornovaly a je to napsané i na hlavní stránce kua jste rychlejší:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts